Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Deținuți ai Penitenciarului Satu Mare, implicați într-o campanie umanitară

descărcarePenitenciarului Satu  Mare, s-au implicat în campania umanitară de ajutorare a două cazuri sociale şi medicale care aveau urgent nevoie de suport financiar, ca urmare a prezentării acestor cazuri de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială și Protecţie a Copilului Satu Mare.

Prin această acțiune, au fost achiziționate un compresor, scutece și produse alimentare pentru un copil  de patru ani, abandonat de familie si care prezenta grave probleme medicale. De asemenea, prin campania umanitară,  a fost sprijinit un tânăr care necesita de urgenţă o intervenţie chirurgicală în Cluj Napoca.

Activitatea a fost coordonata de inspector principal Simona Galiş din cadrul Serviciului de Educaţie si Asistenţă Psihosocială şi face parte dintr-o serie de activităţi caritabile organizate de Penitenciarul Satu Mare cu sprijinul persoanelor condamnate. Pană acum, penitenciarul s-a implicat  în sprijinirea și altor cazuri, identificate în centre de plasament si azilul de bătrâni din Satu Mare. 

Sursa: Penitenciarul Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.