Din 21 până în 22 noiembrie se închide circulația pe b-dul O. Goga (pe porțiunea Burdea – P-ța George Boitor)

20 noiembrie 2014 | 30 comentarii

bdul octavian gogaPrimarul municipiului Satu Mare, dr. Coica Costel Dorel aduce la cunoştinţă publică faptul că în perioada 21.11.2014 începând cu ora 22.00 până în data de 22.11.2014 ora 24, circulaţia rutieră va fi închisă pe b-dul Octavian Goga pe porţiunea cuprinsă între intersecţia semaforizată de la Burdea şi P-ţa George Boitor pe un tronson de 80 m pentru executarea unor lucrări în carosabil la reţelele electrice subterane.

Circulaţia mijloacelor de transport în comun ale SC Transurban SA va fi deviată pe străzile CS Anderco, CA Rosetti şi b-dul Cloşca iar staţia din P-ţa George Boitor va fi mutată temporar pe b-dul Cloşca. 

Primar al municipiului Satu Mare

Dr. Coica Costel Dorel

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (30)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. adina spune:

  Rusine chelule,nu putem scoate masinile din curte si toate casele se crapa din cauza ta .Pe Closca ai facut parcarile degeaba nu pot sa treaca masini pe doua benzi daca in parcare este o alta masina ,ne toci banii nostrii degeaba doar ca sa dai lucrari la firme in faliment.
  Rusine acestui primar mincinos,a distrus orasul.

  • Dorin Negrea spune:

   Aceleași personaje meschine care nici măcar nu si schimba pseudonimele doar ca sub protecția anonimatului arunca frustrarile si interesele unor incapabili prin jigniri si neadevaruri de fiecare data când apare numele Coica pe acest mizerabill de site.Rusinea ar trebui sa va cuprindă pe voi mizerabili oameni fără caracter si bun simt.

  • Pruteanu spune:

   Documentația trebuie “să o pună la dispoziția publicului” domnule consilier local din Satu Mare oraș ROMÂNIA țara.

  • Sa începem demolarea spune:

   Sa înceapă circul cu siguranță apar consilierii responsabili ,justițiarii.

 2. Matei spune:

  Primare, unde este raportul privind aceste lucrari cerut de CL? Unde e autorizatia de constructie? Panoul cu firma executanta, contravaloarea acesteia? Hotararea de CL prin care dai banii publici?

  D-le consilier Butka Gergo, va adresez rugamintea de a nu permite ca CL sa devina simpla marioneta a acestui primar de 30%. Nu aveti nici o posibilitate legala de a face publice detaliile acestei lucrari? Pe banii cui se fac, de catre cine, in baza caror avize? Abia ce au terminat de asfaltat zona, acum o vor distruge din nou?

  • Gergo Butka spune:

   Bună ziua, la şedinţa din 28.08 am transmis incă o dată cererea Dumneavoastră pentru city-manager, iar acum pentru următoarea şedinţă (joi, 27.11) îl voi ruga să vină cu documentaţia completă şi să pună la dispoziţia publicului. Alte dispoziţii noi nu ii putem da, el aparţinând executivului. Cu stima, BG

   • Matei spune:

    Va multumesc d-le consilier Butka Gergo, in primul rand pentru atitudinea Dvs. fata de cetateni, dar si pentru pozitia adoptata fata de aceasta situatie particulara.
    Va adresez din nou rugamintea de a veghea asupra legalitatii si nu in ultimul rand eficientei acestei investitii a executivului, solicitand afisarea panoului cu detaliile santierului: Hotararea CL prin care s-a aprobat, nr. autorizatiei de constructie, executantul lucrarii, beneficiarul acesteia, costul integral, data inceperii si data finalizarii lucrarilor.
    Din pacate, ca simplu cetatean, constat ca fata de mandatul trecut, toate lucrarile efectuate in municipiul Satu Mare sunt invaluite de un mister in privinta obligatiilor minime de informare publica.
    Cu deosebita stima,

   • Delegan Ion spune:

    Domnule Gergo sunteți un penibil foarte mare după cum reiese din întrebările pe care vi le adresate singur si tot singur răspundeti la ele.Penibilitatea vine din fum in care încercări sa dialogati cu cetățeni care v au ales prin intermediul comentariilor la unele articole .

   • Satmarean spune:

    Lăsa ne Gergo am văzut ce a ți făcut voi cu UDMR pentru oraș fix zero.

   • Cetățean onest spune:

    Felicitări pentru activitate domnule Butka aici la secțiunea comentarii este locul potrivit unde vă puteți pune in valoare realizările in calitate de consilier local va puteți pune întrebări singur ,puteți răspunde la întrebări ,va puteți lauda si in curând speram sa nu mai participanți la sedintele CL si sa fiti in direct contact cu cetățeni prin comentarii de fiecare data când apare numele primarului in vreun articol.

   • Jon spune:

    Domnule Gergo campania electorală e departe si va pierderi vremea degeaba sa acoperiti prin aceste comentarii activitatea prolifica a primarului,oricum ni va desemneaza UDMR ul pentru funcția de primar .

   • Matias Victor strada Caragiale spune:

    Felicitări domnule consilier pentru aceste comentarii prin care încercati sa va bateți joc de inteligența cetățenilor acestui oraș,datorită primarului UDMR Ghiusy am umblat pana anul acesta in cizme de gumăi pe o strada aflată la 300 m de centrul orașului.Multumim primarului Coica pentru activitatea din timpul mandatului.

   • SERGEI BUTKA spune:

    Orașul Satu Mare are mare noroc cu cei trei consilieri:Butka,Masculik și Rațiu ai UDMR -ului care sunt căinii(Pechinezi)de pază ai Consiliului Local .”CĂINII LATRĂ ,CARAVANA TRECE”".

    • Domnul Goe spune:

     Pdl mai are un singur consilier local de fapt Ratiu e consilier UDMR si sprijină interesele UDMR ului pentru ca oameni importanți din acest partid sunt asociați cu el la Clinica Sf.Anton.

  • Satmarean spune:

   Cu siguranță urmează răspunsul si fotografia domnului Butka Gergo care v a lansa niște probleme si chestionare de o importantă nemaintalnita in istoria Sătmarului.

 3. Kinga spune:

  daca a ajuns orasul acesta sa depinda de intelectualu de la Primarie – managerul Babut, atunci am ajuns mai rau ca Ponta.

 4. cetatean sm spune:

  Hey Cojak!Ca ce chestie anunţi tu că se va opri circulaţia pe tronsonul ăsta?E cumva atribuţia primarului sa facă acest anunţ?Sau iarăşi vrei să te baţi în piept cu o nouă realizare??Eşti varză!Unii nu pun botu la stilu tău ordinar!

  • Studiourile GerBog. spune:

   Anunț important pentru primarul (Cojak):va rugam pentru sănătatea mintala si fizica a celor doi hiperconsilieri Butka si Masculic sa nu mai anunte nici o lucrare sau realizare sau proiect in acest oraș si sa lase cele doua păpuși Mapets sa iasă ei in față si sa reprezinte Primăria.

 5. mocanu spune:

  orasul asta are noroc cu acei consilieri pe care primarul injura: Ratiu Masculic si Butka de asemenea doctorul Lang si directorul Pop sint oameni de valoare restul: ZERO! acesti oameni pot tine un echilibru in consiliu fata de aberatiile primarului.

  • Dinu spune:

   Așa este acești consilieri sunt singurii de valoare cetățeni din oraș iar restul sunt niște prosști mari ca i au votat pe acești saltimbaci care se fac de rahat aproape in fiecare săptămâna.

 6. Pacient spune:

  Coica este protejat . Divinitatea informatoare îl ajută să ne fure pe toți. Dacă poate nu.?chelu este în tot ce mușcă în oraș. Miliția este cu el.

  • ACADEMICIAN ENĂTESCU spune:

   Cetateanul postac “Pacient” este așteptat la Clinica Sf.Anton in fiecare zi între orele 16-16 si un minut pentru consultări gratuite si terapie in grup cu participarea extraordinara a celor mai tari consilieri locali de fapt singurii desteptii:Gergo ,Masculic si nu in ultimul rănd pedelistul vopsit (verde)Rațiu.

 7. ardelean spune:

  Nu exista vre-o posibilitate de a fi suspendat primarul?

  • Roman spune:

   Bravo UDMR si Ratiu vor sa suspende primarul pentru a se întoarce la ciolan pentru ca mai sunt ceva clădiri de retrocedat si firme din Ungaria care sa vina sa lucreze in Satu Mare.sunteti nebuni de legat .

 8. Dragos spune:

  Au început postacii plătiți de UDMR sa arunce cu noroi sa va fie Rusie doar este in interesul orașului.

 9. Nemes iustina spune:

  Sa suspendam primarul pentru ca dacă ajunge sa candideze din nou peste doi ani v a câștiga cu siguranță alegerile spre disperarea unor domni care nu fac altceva decât sa jigneasca si sa înjurat un primar care a făcut in doi ani cât toți ceilalți primari la un loc.

  • ardelean spune:

   Draga Iustina, incep prin a-mi turna cenusa in cap pentru ca acum doi an l-am votat pe inauguratorul de tomberoane numar unu la nivel mondial, una dintre cele mai amri prostii facute in viata mea.
   In ce priveste candidatura lui peste doi ani, poate va reusi sa fie ales vicepresedinte de scara la el in bloc, sau la asociatia posesorilor de touareg din SM, pentru ca daca nici macar maria sa ponta n-a trecut de 30% in SM, cu toate bannerele, podurile, salile multimedia, Stanele Ses, soselele si centurile inagurate atunci primarele nostru sigur se va bloca la maxim 20%, indiferent de cat asfalt va tura tehnis asists la piedestalul statuii sale.
   in alta ordine de idei, ce e asa deranjant ca cineva isi permite sa-si faca treaba, sa reprezinte cetatenii in CL? D-l Butka nu s-a opus unor proiecte doar ca sa bage bete in roate, doar s-i-a permis sa intrebe legalitatea cheltuirii unor bani publici. Aici s-a inflamat primarele nostru si intelectualul Babut, lucru care ar trebui sa dea de gandit.
   A-si continua ideea, insa sunt in contratimp, merg sa ma pregatesc pentru marsul de la PSD.

   • ardelean spune:

    Gata iustina, am revenit de la “plimbarea” pe Stefan cel Mare. Ma mir ca nu l-am vazut in zona pe primarele nostru. Nu stii pe unde o fi? Nu scapa prilejul de a fi pozat…erau si doua cosuri de gunoi aduse de participanti, isi putea trage un selfie de zile mari, cu inaugurarea tomberoanelor mobile.
    In ce priveste orasul, daca tu nu vezi de bannerele cu ponta mizeria din jur, te compatimesc, si nu atat pe tine cat neuronii lipsa.

 10. hany spune:

  Felicitari Coica ai nenorocit tot traficul din oras pt doua santuri sapate care puteau fi terminate in cateva ore ,dar asta este un mare administrator si manager precum Coica nenoroceste soarta a zeci de mii de oameni din oras .
  In 2016 precis vei primi voturile noastre -prin gurita…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest