Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Klaus Iohannis: Nu concep să fie tranzacționate voturile românilor ca o marfă

klaus iohannisCandidatul ACL la prezidențiale, Klaus Iohannis, a reiterat într-o conferință de presă, că nu va negocia cu candidații care au ieșit din cursă pentru a fi susținut în cel de-al doilea tur de scrutin.

Treaba cu negocierea este foarte simplă: eu nu concep să fie tranzacționate voturile românilor ca o marfă, nu se poate așa ceva. Din acest motiv am spus că nu voi negocia cu candidații care nu au intrat în turul doi pentru voturi. Ce să negociez? Ei nu au în buzunar aceste voturi. Aceste voturi sunt la români, fiecare cu votul lui. Aceste voturi ale românilor mă interesează. Ce vreți, să mă apuc și eu de trocuri politice, să promit nu știu cui că-l fac premier de rezervă? Sau că îl fac consilier de obiecte sau de lucruri? Nu pot să fac așa ceva. Eu doresc votul românilor, nu doresc negocieri care nu duc niciunde. Eu mă bucur de toate voturile care vin spre mine din partea cetățenilor români, indiferent de etnie sau religie. Dacă lideri politici afirmă că mă votează, înseamnă că programul meu i-a convins“ a explicat Klaus Iohannis.

Sursa: ACL Satu Mare

9 comentarii

  1. Reformatorul Răspunde

    ” Ponta a făcut ce a avut chef cu banii țării, campania lui e finanțată de mine, prostul de alegător, nesimțirea lui e nesfârșită transferându-și, prin șantaj, la pușculița națională, aproape toți primarii, indiferent de vot, bun simț, doctrine. Minte constant și e, așa cum l-am aflat în urmă cu mai bine de zece ani, un farsor care, ca și Băsescu, nu iubește nimic, se iubește doar pe sine. Ți se pare că-l apăr pe Iohannis? I-am apărat mereu pe cei batjocoriți constant de cei care cumpără, cu bani fraudați, televiziuni, ziare, câte mai sunt, radiouri și institute de sondare a opiniei publice care se prefac că sondează, livrând marfa la cererea clientului. E patriot Ponta? Nu e. E laș, lunecos, perfid. Cum e Iohannis? Nu-l știu, dar nu-mi displac vorbele lui puține.”

  2. SATMAREAN Răspunde

    NU vă lăsați influiențați de cei care vor să vă manipuleze! Votul vă aparține vouă, nu lui Meleșcanu, Tăriceanu, Vadim, Kelemen Hunor sau Diaconescu. Folosiți votul în interesul vostru, cu gândul la viitorul țării!

  3. LIBERal Răspunde

    Nu toți candidații la prezidențiale „sunt la fel”. Nu toți, având pe mână bugetul țării, l-au folosit pentru campania lor electorală. Nu toți au făcut pomeni din banii noștri pentru a fi ei aleși. Nu toți și-au mituit electoratul. Nu toți l-au manipulat, exploatând ignoranța politică a oamenilor amărâți din țara noastră. Nu toți, având pe mână puterea și instituțiile statului, le-au refuzat cetățenilor români, acolo unde au socotit că pot s-o facă, dreptul de a vota. Nu toți au folosit minciuna ca supremă metodă electorală. Nu toți au recurs, în campanie, la cele mai mârșave lovituri, incompatibile cu jocul social al democrației. Nu toți și-au batjocorit contracandidatul pentru că nu are copii. Nu toți au folosit Poșta Română pentru a-i înspăimânta și a-i minți cu tăierea pensiilor pe bătrânii țării.

    Nu credeți că măcar pentru a da o replică acestor mizerii merită să veniți pe 16 noiembrie la urne? Îi puteți sancționa, îi puteți opri, prin votul vostru, pe cei care le-au făcut. De voi depinde să împiedicați căderea colectivă într-o prăpastie a istoriei. N-are cum să nu vă pese de noi toți. Nu credeți că merită să dăruiți o oră din viața voastră pentru viitorul vieților noastre? Gândiți-vă la nenorocirea care se va abate peste țară, dacă vă veți folosi libertatea de a alege ca libertate de a alege să nu alegi.

    Nu vă amăgiți că stând acasă nu veți vota. Stând acasă, veți vota un impostor periculos.
    http://www.paginadepolitica.ro/apelul-intelectualilor-pentru-nehotarati-ganditi-va-la-nenorocirea-care-vine-peste-tara/

  4. Reformatorul Răspunde

    “PSD spune ‘Doar nu negociem cu sasul ăla, doar noi conducem ţara, ce naiba!’. Ei vor să stabilească programul, temele, televiziunile. Nu aşa se face în lumea democrată. Nu e o harababură acolo, e o dezbatere în faţa naţiunii. Nu pot să accept această atitudine de infatuare. Domnul Ponta confundă universitatea cu căminul cultural, la nivelul său de doctorat. Dacă nu vrea la Timişoara, putem să mergem la Babeş-Bolyai sau la Universitatea Bucureşti, unde, domnule Ponta, v-aţi luat doctoratul. Voi avea eu grijă să existe o dezbatere publică”, a declarat Iohannis.
    http://www.stiripesurse.ro/iohannis-dezlantuit-replici-spumoase-despre-ponta-si-dezbaterea-electorala-atac-la-doctorat_938279.html

  5. Kraxner Adrian Ligia Răspunde

    Klaus Iohannis Presedinte !!! Satu Mare,Italia si multe alte tari voteaza cu tine !!!

  6. Dac Răspunde

    D-nule Iohanis, votez in turul II al alegerilor prezidentiale cu dumneavoastra nu din convingere ci ca si o alternativa a raului care a pus stapanire pe tot ce ne inconjoara numit PSD, partid infintat din coasta FSN-ului in care am avut incredere in 1989, si care a dezamagit profund. Totodata ca simpu cetatean atrag atentia actualei puteri in ultim ceas de demnitate ca, alegerile din turul II trebuie sa se desfasoare, prin respectarea legii, garantarea dreptul cetatenilor sai de a vota si sanctionarea fraudelor in timpul votului si dupa…… Intre 16 si 25 decembrie 1989 a avut loc revolutia romanilor care a dus la căderea unui regim comunist, condus de președintele Nicolae Ceaușescu, revolutie ce nu trebuie sa se mai repete in 2014, cand sunt aceste premize dat fiind faptul ca zilele trecute in orase ca si Cluj, Timisoara, Baia Mare ….oamenii au iesit din nou in strada si au scandat printre altele si libertate, acest cuvant sensibil si emotional, care poate schimba soarta unei natiuni…………

    Mergeti la vot in turul II…………

  7. tractorista Răspunde

    Dar vei tranzactiona TERITORIUL NATIONAL!

  8. emil Răspunde

    Iata unul dintre miile de motive pentru care voi vota cu KLAUS IOHANNIS.
    1. Adrian Nastase, prim ministru, presedinte PSD, condamnat definitiv
    2. Liviu Dragnea, secretar general PSD, deputat PSD, trimis in judecata
    3. Viorel Hrebenciuc, cercetat penal
    4. Voicu Catalin, deputat PSD, condamnat definitiv
    5. Ecaterina Andronescu, ministru PSD, senator, cercetata penal
    6. Serban Mihailescu, senator, urmarit penal
    7. Miron Mitrea, vicepres. PSD, vicepres CDEP, condamnat la 2 ani cu executare in prima instanta.
    8. Dan Nica, europarlamentar PSD, cercetat penal
    9. Dan Sova, senator, vicepres. PSD, cercetat penal
    10. Ioan Adam, Senator PSD, cercetat penal
    11. Victor Mocanu, senator PSD, trimis in judecata
    12. Adrian Duicu, fost pres CJ, cercetat penal
    13. George Bunea Stancu pres. CJ Braila, cercetat penal
    14. Nicusor Constantinescu, presedinte CJ Constanta, trimis in judecata
    15. Ion Prioteasa, sef CJ Dolj, cercetat penal
    16. Sebastian Ghita, deputat PSD, trimis in judecata
    17. Ristea Priboi, deputat PSD, trimis in judecata
    18. Maior Lazar Dorin, deputat PSD, condamnat la inchisoare cu executare, nedefinitiv
    19. Dumitru Ion, deputat PSD, trimis in judecata
    20. Marian Oprisan, presedinte CJ Vrancea, trimis in judecata
    21. Bradisteanu Serban Alexandru, senator PSD, cercetat penal in dosarul Nastase, trimis in judecata pt. Abuz in serviciu
    22. Mazare Radu, primar Constanta, trimis in judecata
    23. Mirza Gavril, presedinte CJ Suceava, trimis in judecata
    24. Surupaceanu Mugurel, senator PSD, trimis in judecata
    25. Constantin Nicolescu, presedinte CJ Arges, trimis in judecata
    26. Ghiveciu Marian, deputat PSD, trimis in judecata
    27. Niculae Badalau, deputat PSD, cercetat penal
    28. Florin Paslaru, deputat PSD, cercetat penal
    29. Ion Stan, deputat PSD, cercetat penal
    30. Nicolae Vasilescu, deputat PSD, trimis in judecata
    31. Constantin Boscoldeala, primar PSD Buzau, trimis in judecata
    32. Constantin Contac, Presedinte CJ Botosani, condamnat definitiv
    33. Sebastian Secosan, sef OPC Bihor,
    34. Duta Vasile, senator PSD, condamnat definitiv
    35. Cutean Emilian Vasile, deputat PSD, secretar de Stat condamnat definitiv la inchisoare cu executar)

  9. Crina Răspunde

    Cu parere de rau pentru sustinatorii acestui om, dar eu nu pot sa-l vad, nici sa se exprime nu poate, sa vorbeasca cursiv o propozitie , dar voi va doriti ca acest om sa va reprezinte??? sa ne reprezinte?? cum ?? cu gafe dupa gafe?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.