Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Măsuri speciale: Poliția și Jandarmeria au suplimentat numărul patrulelor din oraș

SAMSUNG CSCPrefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram s-a întâlnit miercuri, 19 noiembrie 2014, cu şefii structurilor judeţene din Ministerul Afacerilor Interne, respectiv cu conducerea Poliţiei Locale Satu Mare pentru a discuta pe tema măsurilor întreprinse pe linia siguranţei şi ordinii publice, ca urmare a crimei de pe malul râului Someş.

Potrivit informaţiilor aduse la cunoştinţa reprezentantului Guvernului în teritoriu, dispozitivele de ordine publică au fost reaşezate în municipiul reşedinţă de judeţ, a fost suplimentat numărul de lucrători care fac parte din patrulele mixte ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean şi Poliţiei Locale, patrulele fiind distribuite pe raza municipiului Satu Mare, inclusiv în zona digului râului Someş. Se desfăşoară activităţi de depistare a oricăror potenţiali suspecţi de comiterea infracţiunii de omor din data de 09.11.2014.

În acelaşi timp, toate instituţiile din subordinea Ministerului Afacerilor Interne alături de Poliţia Locală colaborează pentru valorificarea fiecărei informaţii, inclusiv pe linia sesizărilor primite din partea cetăţenilor judeţului Satu Mare. De menţionat faptul că informaţiile suplimentare despre posibilul autor al crimei sunt binevenite, însă cetăţenii trebuie să fie conştienţi că zvonul poate induce în eroare anchetatorii, iar bunul mers al cercetărilor poate fi periclitat.

Ca urmare a şedinţei de lucru, prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram doreşte să-i asigure pe cetăţeni că instituţiile statului îşi fac datoria, muncind zi-noapte pentru a prinde autorul crimei dar şi pentru a readuce liniştea pe străzile, respectiv în casele sătmărenilor.

Sursa: Prefectura Satu Mare

 

 

 

3 comentarii

  1. Holmes Răspunde

    Mai mult ca sigur ca nu numai din cauza asta,sa mai intamplat ceva urat ,care a dus la nr de patrule fara precedent ,ori sa intamplat deja ceva ?ori chiar avem un pshihopat foarte destept care se joaca de a KILL BILL. Si politia sa dovedit incompetent la prinderea acestui Geniu de KILL BILL . cred ca au nevoie de C.S.I. sau agenti inteligenti F.B.I. nu este o rusine daca situatia depaseste pe cei din politia romana,e mai mare rusine daca isi sustin prostiile (ipotezele si pistele false).

  2. Avram Răspunde

    Acum inteleg de ce azi dimineata la capul podului Decebal nu a existat nici un agent care sa dirijeze cilrculatia.

  3. raulito Răspunde

    dar uitati-va va rog la fata lui BAPTAN RAUL ….doamne raulito da ce-i cu tine?:??? iohanis??? ceva??? bai nenorocitule care esti sa nu te mai prind pe la psd ca ne-ai distrus cu campania ta DOBITOC ce esti ….nici pe handicapatul alalat de GROZA ….ne-ati distrus doi semi analfabeti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.