Michael Mureşan a pierdut procesul cu ANRP

18 noiembrie 2014 | 5 comentarii
Michael Mureşan/ Vocea Transilvaniei

Michael Mureşan/ Vocea Transilvaniei

Tribunalul Bucureşti a respins, printr-o decizie definitivă şi irevocabilă, în data de 13 noiembrie 2014, recursul formulat de Michael Mureşan împotriva unei sentinţe prin care se anulase o executare silită pentru suma de 23.819.691 lei, dând câştig de cauză Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor. 

Suma de 23.819.691 lei a fost trasă din conturile A.N.R.P., în luna aprilie 2013, de către Biroul Executorilor Judecătoreşti „Dumitrache şi Dumitrache”, printr-o procedură de executare silită iniţiată în noiembrie 2012.

A.N.R.P. va începe procedura de recuperare a sumei executate în mod nelegal şi punerea acesteia la dispoziţia persoanelor cu adevărat îndreptăţite la despăgubiri.

Modul în care s-au luat banii din conturile A.N.R.P. a făcut obiectul unui dosar instrumentat de către Direcţia Naţională Anticorupţie, în care Michael Mureşan a fost trimis în judecată.

Decizia Tribunalului Bucureşti confirmă încă o dată temerile exprimate public de A.N.R.P., care a atras atenţia că prin abuzurile în materia executării silite au fost deturnate sume importante de bani, cuvenite adevăraţilor beneficiari ai legilor de despăgubire.

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Viorel spune:

  S-a facut dreptate… Banii ianpoi, bai spagar chel !

 2. silviu spune:

  Asa ar trebui sa se faca cu toti care au beneficiat ilegal de retrocedari .
  Acest rahat arogant , sa dea toti banii inapoi cu dobanzile aferente si sa raspunda in fata legii cu toti acolitii lui .

 3. Pop Ioan spune:

  Nu va faceti probleme.Banii sint deja investiti.Villa Bodi si casele de oaspeti de pe str Ana Ipatescu,Avram Iancu etc si o parte in Franta in conturi…

 4. politist coect spune:

  lasati omul in pace oricum ajunge chelu la pirnaeeeee lucul bine meritat ….la pirnaeee chelule rahat arogant cu ochi la pirnaeee si sa dai baniii statului auzi mai chel arogant la pirnaee iti doresc multi ani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest