Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Olimpia Satu Mare a câștigat meciul cu C.S Unirea Tărlungeni. Scor 1-0

Olimpia, CS Unirea Tarlungeni (197)Olimpia Satu Mare a câștigat astăzi meciul disputat acasă cu echipa de fotbal  C.S Unirea Tărlungeni. După două reprize tensionate și cu ocazii de gol,  jucătorii Olimpiei reușesc să se impună în fața echipei oaspete cu scorul de 1-0, prin golul marcat de argentinianul Laso Maximiliano.

Motivați de întoarcerea antrenorului Tiberiu Csik la Olimpia Satu Mare, jucătorii au intrat în teren foarte hotărâți. Prima ocazie de gol a fost în minutul 16, când Bujor a tras puternic din 10 metri la poarta adversă, însă mingea a fost respinsă de portar. În minutul 36, jucătorul Villand șutează din 14 metri și respinge încă o dată portarul oaspete.

După o repriză fără rezultat, inspirat antrenorul Olimpiei îl schimbă în minutul 66 pe Muntean cu Laso Maximiliano, care în minutul 85 reușește să marcheze primul gol contestat de oaspeți. Argentinianul a marcat după un corner. Tiberiu Csik foarte bucuros a intrat în teren și și-a îmbrățișat jucătorii.

Finalul meciului a fost unul spectaculos, astfel că după ce s-a fluierat sfârșitul meciului, iar Olimpia a fost declarată câștigătoare, suporterii echipei Olimpia i-au felicitat atât pe jucători cât și pe antrenor.

În conferința de presă, antrenorul sătmărean a declarat că este foarte fericit și că această victorie este de fapt o victorie a dorinței, a inimii.

Prin golul lui Laso ne-am descătușat puțin, a fost o victorie a dorinței, a inimii care mai mult ne caracterizează decât tehnica sau tactica. Felicit băieții, felicit pe domnul Bodea pentru că și el are merite mari că am câștigat până la urmă, dar meritul cel mai mare îl au jucătorii”, a declarat Tiberiu Csik.

Maximiliano Laso a afirmat că schimbarea care a venit la echipă i-a motivat foarte mult pe jucători iar rezultatul meciului este un lucru bun pentru toată echipa, nu doar pentru el prin faptul că a marcat.

2 comentarii

  1. andrei Răspunde

    BRAVO ACESTUI JUCATOR CARE CU MULT BUN SIMT A INGHITIT TOATE RAUTATILE FACUTE DE BODEA SI CONDUCEREA OLIMPIEI!
    BRAVO MAXI LASO!!!!

  2. marius Răspunde

    Am vazut meciul sambata si a fost un meci greu ,un meci in care am vazut cativa jucatori talentati (dupa parerea mea)nr 7,nr 10 si nr 2!Eu cred ca nr 10 trebuie folosit de la inceput pentru a-l putea servi pe nr 7,pentru ca vad amandoi f.bine jocul!Ati cam castigat cu noroc dar sa punem sub semnul tulbararilor de la echipa(asta am auzit in tribuna)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.