Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Olimpia Satu Mare – FC Caransebeș. Scor 2-1

Olimpia Satu Mare, FC Caransebes (173)Olimpia Satu Mare a câștigat astăzi pe teren propriu, meciul etapei a 12-a a Ligii a II-a, Seria II la fotbal, cu echipa oaspete FC Caransebeș. Echipa sătmăreană s-a impus cu scorul 2-1, prin golurile marcate de către jucătorul Alex Boștină.

Prima repriză a meciului a fost condusă de către FC Caransebeș cu scorul de 1-0, după golul marcat în minutul 7 de către jucătorul Lupu, acesta executând o lovitură de la 10 metri prin care a trimis mingea în poarta lui Anca. Ocazie de gol, în prima repriză a avut și echipa sătmăreană în minutul 22, prin lovitura executată de la 16 metri de Bujor, însă mingea a fost prinsă de portarul oaspete.

În repriza a doua, antrenorul sătmărean, Tibi Csik inspirat face o dublă schimbare în minutul 46 și îi bagă în teren pe Boștină și Feier în locul lui Laso și Burlacu, astfel venind și primele ocazii de gol pentru Olimpia. În minutul 47, Boștină marchează de la 6 metri distanță de portar și reușește să bage mingea în poartă, egalând scorul cu 1-1.

După câteva minute, mai exact în minutul 59,  tot Boștină trage de la 20 de metri și reușește să înscrie cel de-al doilea gol pentru echipa sătmăreană, scorul pe tabela de joc fiind 2-1.

Meciul s-a încheiat în favoarea Olimpiei cu scorul de 2-1, fiind o mare bucurie pentru jucători cât și pentru antrenorul echipei, Tibi Csik pentru obținerea celor trei puncte care îi clasează pe locul 7.

Antrenorul Olimpiei Tibi Csik, a declarat că este mulțumit de jucători iar referitor la prima repriză, a menționat că vina îi aparține.

Trebuie să recunosc că prima repriză îmi aparține. Am prevăzut două variante la începutul meciului, din păcate nu am fost inspirat, dar până la urmă ei, în frunte cu Boștină au întors rezultatul și rezultatul contează, cele două goluri pe care le-a marcat Alex și încă trei puncte. Ei joacă,ei sunt pe teren și îi felicit pe băieți pentru jocul făcut”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.  

Mă aștept în fiecare meci să ajut echipa, astăzi a fost și domnul antrenor foarte inspirat, a fost și meritul colegilor că au rezistat fizic. După înscrierea celor două goluri și pe tot parcursul jocului s-a dovedit că suntem un grup și chiar ne dorim să câștigăm. Chiar dacă am luat un gol pentru o greșeală, ne bucurăm cu toții că am reușit să obținem cele trei puncte”, a declarat, Alex Boștină

Pentru Olimpia Satu Mare au jucat : Anca-Trip, Burlacu, Boștină, Mureșan, Heil, Iuhas, Gavrilescu, Bic, Villand, Muntean, Laso, Feier, Bujor și Svarczkopf.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.