Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Olimpia Satu Mare – Fortuna Câmpina. Scor 1-1

Olimpia, Fortuna Campina (68)Meciul disputat astăzi pe teren propriu de către Olimpia Satu Mare  în compania echipei de fotbal Fortuna Câmpina s-a încheiat la egalitate cu scorul de 1-1. Marcatorul Olimpiei a fost jucătorul Alex Boștină.

Încă de la începutul meciului, în prima repriză, ambele echipe au avut ocazii de gol, astfel că, în minutul 8 Iuhaz reușește să trimită o minge cu capul, în urma unui corner executat de Bujor, însă mingea nu a ajuns în poarta oaspeților. A doua ocazie pentru Olimpia a venit în minutul 18, Villand trage de la 18 metri și mingea merge pe lângă poartă. Oaspeții au avut o ocazie mare de a deschide scorul în minutul 19, prin jucătorul Antohi, care trimite pe lângă poartă din careul mic. În minutul 20, jucătorul Olimpiei, Bujor ratează un gol de la 7 metri. Scorul primei reprize s-a încheiat 0-0.

În repriza a doua, jucătorii Olimpiei se impun în fața echipei oaspete cu scorul de 1-0, prin golul marcat de către Boștină în minutul 58, care îl învinge pe portar printr-un șut de la 12 metri de poartă. Bucuria Olimpiei nu a durat prea mult, cele 4 minute de prelungire ale meciului au fost cu ghinion pentru echipa sătmăreană, asta pentru că în minutul 90 +2, jucătorul Marin șutează de la 40 de metri, Anca și Heil s-au încurcat reciproc și mingea a intrat în poartă din fundașul Olimpiei, scorul ajungând la 1-1. Un minut mai târziu, echipa Fortuna Câmpina reușește să înscrie cel de-al doilea gol, însă a fost anulat pentru un offside la limită. Partida s-a încheiat la egalitate cu scorul pe tabela de joc de 1-1.

Antrenorul echipei Olimpia, Tiberiu Csik, a declarat după meci că deși au jucat cu o echipă bună, Olimpia a dominat tactic jocul.

“Felicit echipa, merită tot respectul meu pentru că au respectat întocmai cum am pregătit  meciul.  Am demonstrat că nu suntem noi de locul 7-8 unde ne aflăm acum în clasament și avem o echipă bună, preocupată de joc și care joacă fotbal. Am făcut față jocului și am dominat tactic, nu a fost un joc spectaculos, dar am controlat jocul. Păcat că a fost minutul 92”, a afirmat Tiberiu Csik.

În meciul etapei a 14-a a Ligii a 2-a, Seria 2, au jucat pentru Olimpia Satu Mare: Anca, Rus, Mureșan, Heil, Iuhas, Bic, Villand, Muntean, Bujor Feier, Boștină, Micaș.

 

Un comentariu

  1. SPORTIV Răspunde

    Victoria conteaza nu dominarea tactica. Povesti…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.