Portretul robot al criminalului actriţei Gabriela Dorgai

25 noiembrie 2014 | 13 comentarii

portret robot criminalPortretul robot al criminalului actriţei Gabriela Dorgai. I.P.J.Satu Mare a dat publicităţii azi dimineaţa portretul robot al suspectului omor comis în seara zilei de 9 noiembrie 2014 asupra victimei Vekony Gabriela Ileana, cunoscută drept actriţa Gabriela Dorgai.

Autorul a fost observat în semiîntuneric de la o distanță de aproximativ 50 m.

Aceta este un bărbat, vârstă aproximativă 30 – 35 ani; înălțime aproximativă 1,80 m; constituție corporală normală cu umeri lați și pumnii mari; tenul pielii normal, forma feței triunghiulară(alungită), scobit în obraji; urechile mari și puțin depărtate; părul de culoare închisă tuns mai scurt pe părțile laterale și cu linia de inserție a părului pe frunte în V sau circulară în sus; ochi mari cu sprâncenele arcuite și groase; posibil cu nasul mare și cu vârful ascuțit; îmbrăcat cu o jachetă de culoare închisă și pantaloni de jeans de culoare deschisă.

Sătmărenii care pot da relaţii sunt rugaţi să sune la Poliţie.

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (13)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Psdist spune:

  Seamana cu govor:))))))))

 2. Mircea Berbecaru spune:

  criminalul se incadreaza perfect in tiparul lombrosian si nu poate fi la prima fapta de asemenea gravitate.

  • Adevarul gol golut spune:

   Se pare ca si portretistul ,probabil la insistenta anchetatorilor s-a “indreptat” spre un asemea chip.Intiresanta acuratetea datelor depre forma nasului si a parului detalii care noaptea la 50 de metrii pot fi eventual vagi daca nu confuze.desigur totul sub o oarecare rezerva sugerata de de cuvantul “posibil”.daca abia acum a aparut acest portret robot coroborat cu tacerea mormantala de pana acum tare ma tem ca ancheta este intr-un impas major.Mai mult daca cele afirmate de comandantul politiei sunt veridice cu privire la cel putin 5 martori care nu ar fi intervenit dar ar fi trecut prin zona si ar fi vazut cum este agresata victima se nasc doua intrebari firesti :
   1. De ce victima nu a strigat si s-a impotrivit ,fiind o femeie destul de masiva si energica
   2.De ce nici unuia dintre martori nu i s-a parut ca are de a face cu o agresiune ci doar cu “un joc amoros” .
   Ma indoiesc la modul cel mai sincer ca cei doi,victima si agresor,puteau fi confundati cu boschetarii din zona daca martorii au vazut forma urechilor a nasului,a parului,a sparancenelor.

 3. geani spune:

  Daca asta este adevaratul portret tipul asta este din micro16

  • nicu spune:

   pai suna la politie daca sti cine e si unde locuieste,destepu
   tule,sau nu mai veni cu tampenii din astea ca s-ar putea ca politia sa te localizeze si sa te ia la rost.

 4. Amalia spune:

  Pare sa aiba mai mult de 30 de ani macar 38.

 5. ardelean spune:

  Mda, “comandantul” Politiei… .
  Probabil a cerut portretul robot in urma consultarilor cu agaricii de la Politia Comunitara, “institutie” pe care a ajuns sa o coopteze in mecanismul de ordine publica si investigatii criminale intrucat si-a dovedit ineficienta in campania electorala.
  Bokterii aceia n-au fost in stare sa gasesca nici azi vandalii bennerelor PPDD de pe pasajul de pe O. Goga, taiate cu cutitul ziua-namiaza mare azi vara. Si “comandantul” Vlad vrea ca astia sa prinda criminalul…penibil.

 6. ardelean spune:

  Ca idee, eu azi pe lumina zilei, la 50 m nu distingeam forma pometilor unui trecator, ca sa nu mai vorbesc de linia insertiei parului… . Al naibii cine o fi in stare sa faca asta noaptea, de pe dig, nu pot decat sa-l felicit.

  • Adevarul gol golut spune:

   Exista mai multe modalitati de realizare a unui portret robot ,nu am vrut si nu vreau sa jignesc anchetatorii,este un caz foarte dificil in conditiile “zestrei” tehnico stiintifice deficitare a Politie Romane.Probabil ca acest portret a fost realizat prin reconstructie si suprapunerea unor elemente faciale tip care in final au dat o imagine cat mai relevanta in viziunea martorilor.Constatarea mea pleca de la afirmatia lui Berbecaru ca este un chip lombrosian tip.Modul in care este descris portretul este hilar si probabil apartine biroului de presa .

   • Anca spune:

    Adica insinuezi ca descrierea hilara apartine protejatelor lui Vlad? Oare chiar le-ar fi surmenat intr-atata incat sa le puna sa scrie un comunicat? Cand EL, COMANDANTUL, ne-a asigurat ca SM e cel mai sigur judet?

 7. ALOO ASEMABATOARE IN UNGARIA SI SATU NAREA ? POATE CINEVA A VAZUT DE LA BALCON SI ARE FRICA SA SPUNA SE POATE NU SAU MAI STIU EU / CU TIMPUL O SA APARA SI O INREGESTRARE ,BANUIESC, SEARA STAU MULTI TINERI AFARA SI URMARESC TOT CE MISCA IN TARA ASTA…

 8. Lorenzou Lry spune:

  Éjjel azért ne járkáljon senki egyedül :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest