Ultima actualizare: azi, 12:22

Locale

Prinși băuți la volan

etilotest1etilotest1etilotest1La data de 23 noiembrie 2014, ora 17:13 poliţiştii rutierişti negreşteni au depistat în trafic, pe raza localităţii  Bixad,  un bărbat  în vârstă de 61 de ani  care conducea  autoturismul marca Renault. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest,care a indicat o concentraţie de  0,48 mg/l alcool pur în aer respirat.

În noaptea de duminică, ora 03:05 poliţiştii Biroului Rutier au  identificat  în trafic, pe numitul  B. Ioan de 36 ani, în timp ce conducea autoturismul marca Volkswagen pe strada Iuliu Maniu din  municipiul Satu Mare. Şi în acest caz a fost făcută testarea cu aparatul etilotest, rezultând  o concentraţie  de 0.83 mg/l alcool pur în aer respirat.

Ambilor conducători auto le-au fost  recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei iar în cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice de sânge, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

Sursa: IPJ Satu Mare 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.