Protest în Satu Mare. Tinerii au cântat Deșteaptă-te române! (Foto&Video)

16 noiembrie 2014 | 5 comentarii

protest Satu Mare (4)Protest în Satu Mare. Câțiva tineri sătmăreni au ieșit în această seară în Piața 25 Octombrie, în semn de solidaritate cu românii din diaspora care nu și-au putut exercita votul pentru alegerile prezidențiale.

Protestul celor 20 de tineri a fost unul pașnic, cu pancarte în mână, intonau imnul ”Deșteaptă-te române”.  Pe pancarte tinerii au scris:  ”Satu Mare, nu da toată puterea pe mâna unui singur partid!”, ”Vot liber pentru toți”, ”Vajon elveszitsuk ujra a demokraciat? A demokraciat szavazassal vedyuk meg!”, ”Solidari cu cei cărora li se îngrădește dreptul al vot”, ”Oare pierdem din nou democrația? Democrația se apără ieșind la vot.”

Nu e în regulă ce se întâmplă în diaspora, nu e în regulă că dreptul la vot, un drept constituțional, fundamental ,să fie îngrădit. Protestăm împotriva abuzurilor care se fac tendențios, planificat. Și nu vrem să cadă democrația în mâna unui grup de oameni care să o abuzeze. Este un semnal, după cum se întâmplă și în marile orașe din țară, la o scară mai mare. Nu contează numărul de aici, semnalul pe care-l dă Satu Mare că vedem, ne pasă și nu suntem de acord cu ce se întâmplă”, a declarat pentru PortalSM, Ruben Mihai, unul dintre protestatari.

 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Mirica spune:

  Va multumesc la toti cei care ati fost azi la vot si ati stiut cu cine sa votati

 2. ALEX spune:

  Bravo voua tinerilor satmareni!!!sant departe si nu am reusit sa votez!doamne cum ne umilesc!am facut 300km dus si la felintors,dar umiliti!!!maine muncesc!!!dar fericit!sa moara comunistii!!!

 3. raul spune:

  Știți că Govor a fost la fel de nemernic și după ce a pierdut? a chemat poliția cu dubele ca să-i ridice din fața PSDului pe tinerii care scandau împotriva lui!!!

 4. satmareanul spune:

  Sper ca tinerii satmareni sa ,se mobilizeze si cand vor fi alegerile pentru primarie si vom scapa de Coica..Hot PSD!!Babasan Sergiu speram ca vei fi viitorul primar!!Doamne ajuta..

 5. Carmen Dutca spune:

  felicitari d le iohannis .bravoooo satmareni .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest