Rețetă culinară: Brioşe cu brânză şi ierburi

3 noiembrie 2014 | 0 comentarii

h_01489467_mare_31779100Ingrediente:

500 g faina

5 g praf de copt

1 lingurita legume deshidratate maruntite

75 g blue cheese, taiata cubulete

cate o mana de: arpagic, coriandru si busuioc, taiate

2 oua, batute

250 ml lapte

65 ml ulei de masline

125 g branza de capra, rasa.

Mod de preparare:

1. Preincalziti cuptorul la 180 de grade. Ungeti o tava de briose cu unt.

2. Amestecati toate ingredientele uscate, pastrand putina branza si ierburi.

3. Amestecati cu un mixer ouale, laptele si uleiul. Adaugati compozitia peste ingredientele uscate si amestecati bine pana se omogenizeaza.

4. Folosind o lingura, puneti amestecul in tava si presarati branza si ierburile pastrate peste fiecare briosa. Coaceti pentru 30 de minute pana se rumenesc. Serviti cu unt.

Sursa: romaniatv.net

 

 

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest