Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Rezultate oficiale prezidenţiale Satu Mare: Iohannis – 65,20%, Ponta – 34,79%

klaus iohannisRezultate oficiale prezidenţiale Satu Mare. Prefectul Eugeniu Avram şi preşedintele Biroului Eleoctoral Judeţean, Adriana Vîlcu, au prezentat astăzi, într-o conferinţă de presă rezultatele oficiale ale turului doi din judeţul Satu Mare.

Rezultate oficiale prezidenţiale Satu Mare:

Klaus Iohannis: 108.690 voturi – 65,20%

Victor Ponta: 57.988 – 34,79%

Prezenţă: 52,97%.

Număr voturi valabil exprimate 166.678

Număr voturi urna specială: 1994

Alegători liste speciale: 12.219

Număr voturi nule: 1.502.

Număr total alegători de pe listele electorale: 317.498

22 comentarii

  1. LIBERal Răspunde

    Felicitari, domnule Iohannis!Le multumesc satmarenilor ce au votat pro-Iohannis!

  2. Ionel M. Răspunde

    Dragi români, binele a învins, victoria lui Klaus Iohannis este biruința românilor ce și-au dorit o Românie normală, însă aceasta nu este completă fără sancționarea drastică a celor ce au lezat imaginea țării noastre, prin împiedicarea în diasporă a exercitării unui drept constituțional, dreptul la vot.
    Din respect pentru România, cu scuze publice pentru toți cei umiliți la cozi și tratați cu gaze lacrimogene, cer demisia celor vinovați, în frunte cu premierul Victor Viorel Ponta!
    E timpul, dragi români, să ștergem această pată de rușine de pe obrazul Romaniei! Acest lucru se poate. E posibilă revenirea la o Românie a respectului, doar prin demisia guvernului și dizolvarea Parlamentului. Se impun aceste două măsuri radicale, singurele care nu ar însemna doar o simplă cosmetizare a imaginii noastre în lume. Numai așa sunt posibile:
    -reformarea clasei politice;
    -introducerea votului electronic;
    -respingerea proiectului de lege al grațierii;
    -anularea legii traseismului politic;
    -redimensionarea Parlamentului, la nivelul stabilit prin consultarea românilor, prin referendum;
    -redarea demnității instituției Avocatul Poporului;
    -stabilirea incompatibilității între funcția de premier și cea de candidat la președenție;
    -interzicerea prin lege a implicării Bisericii în viața politică;
    -limitarea prin lege a adoptării ordonanțelor de urgență, pentru ca Parlamentul să nu mai fie o anexă a Guvernului;
    -renunțarea la imunitatea parlamentară.
    Dragi romăni, fără aceste schimbări esențiale, România lucrului bine făcut rămâne doar o simplă lozincă! Chiar dacă aceste măsuri sunt radicale, trebuie să rămânem uniți, călăuziți doar de ceea ce este bun viitorul țării! Haideți să nu cedăm acum! A trecut campania electorală. E momentul faptelor!
    În final, le mulțumesc tuturor sătmărenilor pentru votul acordat lui Iohannis!

  3. Prieten Răspunde

    Felicitari, Zeus, pentru felul in care ai actionat in online la nivel local, national si international! Te-am regasit in Anglia, Franta, Italia,Spania, Portugalia, Danemarca si Germania!Nu stiu de unde ai atata energie,cand altii te considerau muribund! Multumim pentru informatii! Sunt convins ca fostii tai “prieteni” te regreta!

  4. atti Răspunde

    Am vonat Johanis, sa aibe continuitate D.N.A. ul, şi sã cureţe parlamentul de corupţi! Sí ţara de mafioţi. Spor la munca, şi putere sa -i invingã pe corupţi.

  5. gigi Răspunde

    multumim bordelului LA MIRCEA pt ceea ce a facut pt tara.a reusit prin limbaj si atitudine sa distruga psd-ul la satu mare.multumim de asemenea si celui care a avut inspiratia sa-l inregistreze si sa-l dea pe post pe prost!.multumesc de asemenea bordelului, ca a reusit sa ma faca sa-mi dau seama ce inseamna de fapt biserica:tot un fel de bordel,dar condus de popi,nu de LA MIRCEA!

  6. cetatean sm Răspunde

    Mă bucur enorm ca a câstigat Iohannis!Bravo Sătmăreni!!!

  7. Mirica Răspunde

    dragi PSDisti nu mai fiti suparati ..stiti vorba aia CINE SEAMANA VINT CULEGE FURTUNA…
    s-au dupa ploaie vine si vreme buna ..cei drept rabdare sa aveti ca de minte nu prea putem sa vorbim

  8. pop radu Răspunde

    da mai stie cineva ceva de papagalul BAPTAN??? a fost o rusine ca acest SEMI -DOBITOC sa conduca campania psd , multumim govor ca l-ai pus pe BAPTAN sa te nenoroceasca …..

  9. ALEGATOR Răspunde

    In data de 16 noiembrie 2014 in Romania a avut loc,, REVOLUTIA DIASPOREI”Care au fost conditiile externe si interne,mijloacele ,personalitatile implicate le vom sti la momentul potrivit.Ca in orice revolutie determinante au fost conditiile interne.Argument votul masiv in favorea castigatorului. Programul fiind axat pe Coruptie si incalcarea dreptului la vot.Urmeaza perioada de tranzitie? Nu stim. In rest ,,DESTEAPTATE ROMANE”.Pana acuma ne-au condus toate imperiile care au existat in jurul nostru si altii….

  10. Mirica Răspunde

    Indignarea şi lacrimile pe care ni le-au stârnit românii care au stat ore în şir la cozile ruşinii şi care la final au încasat gazele lacrimogene ale jandarmilor vă cer să plecaţi.

    În ultimele săptămâni, mi-au rămas întipărite în minte imaginile din Ucraina cu oamenii care îi luau pe corupţi şi îi aruncau, la propriu, în tomberoane. La ghenă. Victor Ponta, Guvernul pe care îl conduce şi-au bătut joc de românii care trimit miliarde acasă- Trebuie să plece. Altfel vor ajunge, chiar şi metaforic, la tomberonul istoriei noastre. Singurii care ne-au râs în nas şi ne-au luat dreptul de a vota.

    Câteva gânduri la cald, după primele date oficiale:

    1. Domnule Klaus Iohannis, datoraţi victoria de astăzi românilor pribegi pe afară şi tineretului care şi-a pus mari speranţe în puterea schimbării. smartphone-ul în aceste zile. Când am să deţin cifre despre eroii care şi-au luat ţară înapoi, am să le public.

    2. Schimbarea, după 25 de ani, înseamnă curăţenie de la un capăt la altul. Indiferent de partid, corupţii şi hoţii trebuie să dispară. Aştept să dispară nume şi din PNL şi din PDL.

  11. Mirica Răspunde

    Indignarea şi lacrimile pe care ni le-au stârnit românii care au stat ore în şir la cozile ruşinii şi care la final au încasat gazele lacrimogene ale jandarmilor vă cer să plecaţi.

    În ultimele săptămâni, mi-au rămas întipărite în minte imaginile din Ucraina cu oamenii care îi luau pe corupţi şi îi aruncau, la propriu, în tomberoane. La ghenă. Victor Ponta, Guvernul pe care îl conduce şi-au bătut joc de românii care trimit miliarde acasă- Trebuie să plece. Altfel vor ajunge, chiar şi metaforic, la tomberonul istoriei noastre. Singurii care ne-au râs în nas şi ne-au luat dreptul de a vota.

    Câteva gânduri la cald, după primele date oficiale:

    1. Domnule Klaus Iohannis, datoraţi victoria de astăzi românilor pribegi pe afară şi tineretului care şi-a pus mari speranţe în puterea schimbării. Am să îmi rog prietenii şi cunoştinţele să numere cât au însemnat online-ul, reţelele de socializare, sutele de filme din diaspora filmate cu smartphone-ul în aceste zile. Când am să deţin cifre despre eroii care şi-au luat ţară înapoi, am să le public.

    2. Schimbarea, după 25 de ani, înseamnă curăţenie de la un capăt la altul. Indiferent de partid, corupţii şi hoţii trebuie să dispară. Aştept să dispară nume şi din PNL şi din PDL.

    Integral pe gandul.info
    Comentarii

    Nedumerire Lipsesc comentariile lui Calin si Craioveanu.Unde s-au ascuns? Sau sunt beti de necaz?

    17 noiembrie 2014 11:43

    adrian stimabile Livadaru ,credeti ca daca le spunem mai pot spala rusinea?noi credem ca votul din diaspora ESTE bomboana de pe coliva!!!Ro mani sau trezit!!!dar CEL Mai MULT au fost taxati ca au promovat INCOMPETENTa,prin numirile facute la toate deconcentratele ,cu numiri IDIOATE,numiri de persoane JALNICE Proaste profesional,idioate moral,NESIMTITE UMAN!!!!in concluzie CINE SE ASEAMANA se aduna asta a FOST!!!PSD Pontisti Securisti Dragnisti !!!!!!!!NISTE JIGODII ORDINARE!!!!

    17 noiembrie 2014 11:38

    codrea OFERTA DE MUNCA LA DOMICILIU PENTRU TOATE LOCALITATILE. Cautam persoane pasionate pentru a lucra pe internet 2-3 ore pe zi. Castig lunar, 300 usd . Cerinte: cunostinte minime de operare pe calculator, conectare la internet, seriozitate si perseverenta in munca. Pentru detalii trnsmiteti “info”la adresa de email: [email protected]

    17 noiembrie 2014 11:15

    La Antena 3 e priveghi! Urmează înmormântarea curând. Metaforic evident. Toate chipurile de lut cu capate de lemn şi cu mult căcat în cap erau adunate în studio la Antena 3 unde se plângea fără lacrimi şi fără suspine, numai cu junghiuri în suflet. Cică sasul de la Sibiu, acum noul preşedinte al ţării a câştigat datorită manipulării aparatului de propagandă băsistă. Ce inepţie formidabilă. Sasul Johannis a câştgat tocmai pentru că Antena 3 s-a încăpăţânat să-l stropească pe sasul nostru cu noroi şi cu minciuni grosolane, iar acest lucru s-a făcut numai pentru că aparatul de propagandă bolşevico-pesedistă care e Antena 3 l-a susţinut pe Ponta şi pe PSD numai pentru că minusculul partid PC al lui Voiculescu e în alianţă la guvernare cu PSD, iar susţinerea PSD de către Voiculescu şi de către antenele şi latrinele lui a fost făcută totdeauna din 1990 şi până acum. Asta e realitatea crudă a manipulării grosolane a latrinelor şi antenelor lui Voiculescu, care săracul conduce spectacolul TV al antenelor de după gratii.

  12. unu Răspunde

    Mirica,nu tot da copy paste la tot ce ti se trimite pe mail sa nu cumva sa postezi si ceva mai deocheat!!!

  13. ardelean Răspunde

    Da Dottore, primarele nostru unde s-a ascuns? Nu l-am vazut zilele astea….la fel nici pe papicioaie. Speram ca, de maine vor continua santierele in oras, ar fi pacat ca din cauza unui neamt (un fel de castor, dar mai spalat) sa se opreasca dezvoltarea multilaterala a municipiului nostru.
    Sunt atatea de facut, noile cabinete din Soarelui, imparteala pliclinicii Vechi, reasfaltarea Micro 27-ului, noi tomberoane de inaugurat, ce-a de-a 8-a banda pe O Goga….tot ce trebe.

  14. papi Răspunde

    Papici Marcelina daca tu esti om politic, atunci gainile sunt cocosi. Vai de capul tau: esti o rusine pentru oras. Bine a facut Coica ca te-a pus la colt.

  15. Otto Răspunde

    Călin Matei, preşedintele executiv al PSD MM, şi-a dat demisia din funcţie!!!Govor tu nu te simți?!!Demisia mai!!!

  16. Mirica Răspunde

    mai unu..ca despre domn nu poate fi vorba…nu te obliga nimeni sa citesti ceea ce eu postezi..stii e ca si cum ai sta in fata unui tv. te uiti la acele canale care te intereseaza….in rest daca ai copii vezi dai undeva sa fie educati ca tu nu prea ai avut parte de asa ceva…

  17. Calin Răspunde

    Afirmatia lui Dragnea de saptamana trecuta :)))))))))

    “Dragnea: Absolut sigur în turul II la Satu Mare Ponta îl învinge pe Iohannis”

    A belit p*la saracu si toti pesedistii. Acuma cat mai raman la guvernare o sa doteze bine penitenciarele din toata tara care va fi locuinta lor noua :)))))))))
    Abia astept sa-l vad pe govor la parnaie!!!

  18. toma Răspunde

    A venit marea schimbare in care nu s-a schimbat nimic. Daca voi credeti ca Iohannis va putea face ce n-a facut Basescu va cam inselati. Ati reusit sa creati un val de emotie care se va sparge atunci cand oamenii isi vor da seama ca pentru ei nu s-a schimbat nimic. Mai ales cei de afara. Circul continua. Painea care era mai importanta, mai poate sa astepte.

  19. penibiliceanu Răspunde

    Inca n-am vazut pe nimeni din diaspora sa-si ceara scuze ca in 2009 l-au votat masiv pe basescu. La fel nu vom vedea asa ceva nici peste 5 ani. Acum 2 ani multi dintre cei de azi ati votat struto-camila usl. Popor cu minte scurta ce sunteti. Sunteti mai traseisti decat politicienii doar ca la voi secretul e garantat de constitutie. Nu aveti nici macar memoria unui peste de acvariu. Va meritati soarta si circul care urmeaza.
    PS: inainte sa-mi sariti la gat, sa stitit ca nu am votat.

  20. toma Răspunde

    scrisoare deschisă celui pe care nu l-am votat

    24

    Nov

    2014

    Domnule Klaus Werner Iohannis,

    a trecut deja o săptămână de la victoria dvs. în alegeri. Mai degrabă a celor care au știut să manevreze social media, dar, ca și în fotbal, marcator e considerat cel de care s-a lovit mingea înainte de a intra în poartă. Mă număr printre cei care nu v-au votat. Deși am copilărit în alt regim, cu nasul în cărți și fără facebook sau Iphone, știu că, fiind democrație, de acum trebuie să vă consider și președintele meu. Și trebuie să vă respect ca atare. Ceea ce, pe cuvânt, sunt dispus să fac, dacă mă și ajutați puțin. Eu am prostul obicei să consider că respectul se câștigă, nu se primește ca bonus la preluarea unei funcții.

    De aceea, recunosc, am așteptat cu nerăbdare să-mi adresați măcar un cuvânt în toată această perioadă. Nu mie, personal, desigur, nu mă consider chiar atât de important, ci celor ca mine, ușor nemulțumiți că au scăpat și de această dată de ciuma roșie. Vă întrebați ce ne-ați fi putut spune? De exemplu, ne-ați fi putut mulțumi că am fost buni cetățeni și, ieșind la vot, i-am și acceptat cu decență rezultatul, chiar dacă politica românească nu prea merită asta. Ați fi putut dezavua, măcar formal, toată campania desfășurată pe internet mai mult, culmea, nu împotriva contracandidatului dvs., ci a celor care-l votează. Știu, nu a fost responsabilitatea dvs., dar ea a fost făcută în numele dvs., pentru dvs. Și urmările ei își vor pune amprenta (cel puțin) pe debutul mandatului dvs. Poate nu strica să-mi spuneți că nu credeți că sunt un asistat analfabet, sau că mama mea nu este o pensionară stupidă fără dinți și educație, așa cum clamează autorii ”revoluției” al cărei direct beneficiar ați fost. Mi-aș fi dorit să vă delimitați de jubilația meschină a unora dintre suporterii dvs. care, în micimea lor umană și intelectuală, manifestată în direct și-n exclusivitate, ne consideră leneși și neisprăviți, tocmai buni de pus cu botul pe labe. Aș fi vrut să ne întindeți mâna ca semn pentru cei mai grei de cap că această dezbinare a societății chiar trebuie să înceteze. Și, după toate acestea, aș fi considerat firesc să apelați și la mine pentru a schimba țara asta în bine. Să-mi spuneți că aveți nevoie și de noi, nu doar de cei care cred că, de mâine, veți începe să înmulțiți pâini la Cotroceni.

    M-am gândit apoi că, poate, n-ați avut timp. Erați prea ocupat să trasați sarcini Parlamentului, să jucați puțin tenis, să anunțați, cu Blaga de-a stânga dvs., cum vreți să luați toată puterea, să semnați autografe pentru câteva ore, să-i mulțumiți celui care vă considera acum vreo lună ”un om fără caracter”, iar azi demnul său urmaș de dreapta, să sărbătoriți victoria cu un urmărit penal, să acceptați să cântați imnul cu Simona Halep. Și asta în doar 7 zile! În care nici măcar n-ați fost președinte cu jurământul depus.

    Nu-i nimic, eu mai am răbdare! Chiar dacă ultimii 10 ani au pus-o la grea încercare.

    PS. Și încă ceva, domnule președinte ales. Am înțeles că v-ați luat țara înapoi. Nu mi-e clar de la cine, dar asta e numai vina mea. Voiam, însă, să vă atrag respectuos atenția că, din întâmplare, ați luat-o cu tot cu cele 12 milioane de români care nu v-au votat!

    • mirica Răspunde

      Hai mirica puta mica te faci ca nu vezi? Sau doar copy-paste stii de pe alte site-uri? Sau ti-ai terminat misiunea de p(r)ostac si te-ai intors la soarta de muritor de rand? Mi-as dori sa te cunosc sa te vad peste 5 ani cum o dai din colt in colt cu klownus al tau.

  21. mirica Răspunde

    Miriiiiiiiiicaaaaa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.