Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Scandal și bătăi în mai multe localități din județ

tineri scandalDoi bărbaţi  din Negreşti Oaş au fost reţinuţi pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice

La data de 07.11.2014, în jurul orei 19,00, pe fondul consumului de alcool Emanuel T., de 29 ani, şi Dumitru C., de 43 ani,  au provocat scandal în incinta unui local  din oraşul Negreşti Oaş. În urma acestui incident  au fost distruse mai multe bunuri în valoare de aproximativ 300 lei şi a fost tulburată ordinea şi liniştea publică. 

Cazul a fost sesizat prin SNUAU 112 , iar la faţa locului s-au deplasat poliţiştii din localitate care au demarat verificările. Cei doi bărbaţi au fost  cercetaţi în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

  •  

În urma unor neînţelegeri care au avut loc între doi localnici din Certeze un bărbat de 58 ani a fost lovit de un consătean mai tânăr  

Evenimentul a avut loc la data de 07.11.2014, în jurul orei 14,00 pe raza comunei Certeze. Victima Gheorghe B., de 58 ani, se afla cu oile în locul cunoscut sub numele „pe vale” şi la el a venit  Vasile M., de 45 ani. Ca urmare a unor neînţelegeri care au apărut între cei doi, bărbatul de 45 ani i-a aplicat consăteanului său Gheorghe B., de 58 ani, mai multe lovituri în zona capului şi toracelui, după care a părăsit zona. Cazul a fost sesizat poliţiştilor prin intermediul SNUAU 112 chiar de către victimă. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.   

  •  

Un alt scandal între localnici a avut loc în Comlăuşa, comuna Batarci

Doi dintre ei sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violente. În după-amiaza zilei de 08.11.2014,  Adrian C., de 19 ani, se afla în curtea unui localnic  unde s-a întâlnit cu partenerii săi de muncă . Pe fondul unor discuţii şi a unor acuze aduse tânărului de 19 ani, partenii sai de muncă Nicolae P.,de 33 ani şi Grigore C., de 41 ani, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice ,s-au transformat în agresorii acestuia, lovindu-l de mai multe ori cu pumnii şi palmele.

Cazul a fost sesizat poliţiştilor prin SNUAU 112, la ora 16,49. La faţa locului s-au deplasat lucrători din cadrul Secţiei nr 8 Poliţie rurală Gherţa Mică  care efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

  •  

Un alt scandal a avut loc la data de 08.11.2014 pe raza Secţiei nr 8 Poliţie rurală Gherţa Mică

În acest caz evenimentul a avut loc pe raza localităţii Călineşti  Oaş,  în incinta unui local din zona de agrement.

La data de 08.11.2014, în urma unui scandal spontan care a avut loc în incinta localului din zona de agrement a localităţii Călineşti Oaş agresorul Dumitru D., de 29 ani, i-a aplicat  lui Marinel M., de 18 ani, o lovitură în zona capului cu o sticlă de bere, iar pe Vasile S., de 18 ani, aflat în local  l-a tăiat în zona feţei cu un ciob de sticlă.

Cazul a fost sesizat poliţiştilor de către administratorul unei societăţi comerciale la data de 08.11.2014, la ora 22,45.

Celor  doi tineri de 18 ani le-au fost acordate îngrijiri medicale la centrul medical din comună, fiind în afara de orice pericol. În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale se va face încadrarea  legală a faptei. Cercetările în cauză continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.