Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Surany Botond a părăsit Vocea României

suranyi botond vocea romaniei 2Sătmăreanul Surany Botond a părăsit vineri seara concursul Vocea României. Spectacolul a ajuns în faza duelurilor dintre concurenţi. Surany Botond s-a confruntat cu Valentin Uzun, ambii din echipa Loredanei. Cei doi concurenţi au cântat piesa “Love is blindness”.

“Eu am început să mă bucur de piesă când au început că cânte sus. Dacă ar fi să aleg aş merge mai departe cu Boti”, a spus Tudor Chirilă.

“Parţial joase au sunat ca un murmur, un murmur pe voci. Îmi place foarte tare exhuberanţa ta, Valentin. Mi-a atras mai mult atenţia Valentin, prin atitudine, prin felul în care se dedică. E foarte greu să aleg între voi doi”, a spus Smiley.

“Eu cred că tu (Valentin) eşti obişnuit să cânţi cu volum să te audă toată lumea, dar Boti pe de altă parte e mult mai obişnuit să transmită şi pe strofe”, a spus Marius Moga.

“Sunteţi foarte diferiţi. Aştept un semn divin. Cel care va pleca acasă va fi invitat de mine să cânte în concertul meu de la Sala Palatului, alături de mine. Pentru că şi eu sunt o extrovertită, o să merg mai departe cu Valentin”, a spus Loredana.

suranyi botond vocea romaniei 1

3 comentarii

  1. pro Boti Răspunde

    Pacat! Boti merita sa ramana in concurs. Chiar am fost dezamagita ca niciunul dintre jurati nu l-au ales in echipa lor. Boti, nu renunta. Vocea ta merge mai departe!

  2. bonvi Răspunde

    Ce prietena penibila ai baiete… Plangea ca n-o sa-i poti cumpara haine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.