Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Sute de pompieri, polițiști și jandarmi, avansați în grad de Ziua Națională a României

avansari in grad ISU (28)Pompierii, polițiștii și  jandarmii sătmăreni au îmbrăcat astăzi haine de sărbătoare, aniversând cu anticipaţie Ziua Naţională a României. Cu această ocazie au fost avansaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim ofițeri, subofițeri și agenți de poliție din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă SOMEŞ, Inspectoratului Judeţean de Poliţie și Inspectoratul Județean de Jandarmeri Satu Mare.

La sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ,,SOMEŞ” al judeţului Satu Mare, cu prilejul Zilei Naţionale a României, în prezența inspectorului șef, Dan Gheorghe au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim 4 ofiţeri și 73 de subofițeri.

De asemenea, prin ordin al vice prim-ministrului pentru Securitate Naţională Ministrul Afacerilor Interne, pentru merite excepţionale în activitatea profesională, 31 ofiţeri de poliţie au fost avansaţi în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim. Pentru merite deosebite în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, au fost avansaţi în gradul profesional următor, 120 agenţi de poliţie.

Poliţiştii avansaţi au fost felicitaţi de conducerea unităţii şi de colegii care i-au susţinut, bucurându-se alături de ei pentru recunoaşterea şi răsplătirea misiunilor îndeplinite cu onoare şi profesionalism.

La sediul Jandarmeriei, în cadru festiv, după intonarea Imnului Naţional al României, inspectorul șef colonel Vasile Bocea a dat citire Ordinului Inspectorului General al Jandarmeriei Române, ordin prin care 1 maistru militar şi 60 de subofiţeri au fost avansaţi în gradul următor înaintea expirării stagiului minim.

Tot cu această ocazie, 21 de ofiţeri şi 86 de subofiţeri au fost recompensaţi de către inspectorul șef al unităţii cu mulţumiri, iar 6 ofiţeri şi 44 de subofiţeri au fost recompensaţi cu citare prin ordin de zi.

Inspectorul șef, Vasile Bocea a transmis tuturor cadrelor unităţii felicitările sale şi gândurile de bucurie prilejuite de  această ocazie, reamintindu-le tuturor faptul că recompensele sunt rezultatul eforturilor depuse, iar pe viitor, acestea nu trebuie precupeţite pentru îndeplinirea cu succes a tuturor misiunilor încredinţate.

Cele trei inspectorate vor fi angrenate  în misiuni de asigurare a ordinii publice, pe timpul manifestărilor prilejuite de Ziua Naţională a României care vor avea loc în județul Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.