Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Țigări descoperite în rezervorul unui autoturism la Halmeu

DSC05461Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Halmeu au descoperit și ridicat în vederea confiscării cantitatea de 3.920 ţigarete de proveniență ucraineană, în valoare de aproximativ 900 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost descoperită în rezervorul autoturismului, pe care un cetăţean român intenţiona să o comercializeze pe piaţa neagră de desfacere din zonă.

Ieri, 26 noiembrie, în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, jud. Satu Mare s-a prezentat, pentru a intra în România, cetățeanul român Alin C., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramureş, cu un autoturism marca Volkswagen.

La controlul efectuat de echipa comună formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali s-a constatat faptul că în rezervorul autoturismului se află o cantitate de ţigări fapt pentru care a fost efectuat un control amănunţit.

Astfel, au fost descoperite în rezervor 3.920 ţigarete de provenienţă ucraineană pe care bărbatul a încercat să le introducă ilegal în ţară.DSC05464

Drept urmare, ţigările, în valoare de aproximativ 900 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar maşina a fost reţinută, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Sursa: ITPF Sighetu Marmaţiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.