Ucigașul actriței Gabriela Dorgai, criminal în serie? Crimă identică în Budapesta

14 noiembrie 2014 | 7 comentarii

crima-budapestaJurnaliștii de la Blikk.hu lansează o teorie înfricoşătoare, şi anume faptul că ucigaşul actriţei Gabriela Dorgai ar fi un criminal în serie, arătând că în Budapesta a avut loc anul trecut o crimă similară iar autorul încă nu a fost prins.

Kardosné Gyurik Krisztina, în vârstă de 36 de ani, a fost ucisă pe malul Dunării din Budapesta. Aceasta alerga, iar la un moment dat a fost prinsă, violată şi ucisă. Ambele victime, atât Kardosné Gyurik Krisztina cât şi sătmăreanca Gabriela Dorgai au fost găsite pe jumătate dezbrăcate, de la brâu în jos, cu un singur pantof. Ambele victime au murit prin asfixiere mecanică. Victima din Ungaria avea semne pe mâini care arată că ar fi fost și legată.

Deși a trecut mai bine de un an de la crima din Ungaria, autorul încă nu a fost identificat. Polițiștii maghiari au reușit să identifice probe ADN provenind de la două persoane, însă nu se cunosc alte detalii despre acestea.

Polițiștii maghiari nu exclus posibilitatea ca autorul sau autorii crimei să fie aceiași. 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (7)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. popos spune:

  ma cretini de ziaristi, lasati ma politia sa-si faca treaba nebunii ce sunteti scenaristii imputiti

 2. ba popo spune:

  Ba popo, ce face politia? au trecut zile si politia nimic. Lasa sa stea presa calare pe ei, poate asa mai stiu de frica.

 3. anonima spune:

  Cei de la ziare .. poate vreti sa mergeti la politie .. sa il caute si pe sergiu hotea are cicatrice sub ochi acum exact daca are si pe nas nu stiu , putin cu psihicu .. pt binele nostru a femeilor !!! A mai avut antecedente …

 4. noroieni spune:

  Si de-l prinde ii asigura Romika alibiul!

 5. vlad spune:

  Mai da seful politiei Vlad este incompetent sau se face ca ploua ? Demisia.

 6. un om spune:

  Sergiu Hotea pare sa fie un criminal , are cicatrici si el si este chel in cap , nu recent a iesit din temnita .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest