Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Volei: CSM Satu Mare – SCM Universitatea Craiova 3-1

Volei1Voleibalistele de la CSM Satu Mare s-au impus sâmbătă, 8 noiembrie, în fața SCM Universitatea Craiova cu scorul de 3 la 1. Meciul s-a jucat la Satu Mare cu începere de la ora 18:30. Partida a contat pentru etapa a V-a a Diviziei A1 la volei feminin.

După primele două seturi câștigate (25-18 și 25-19) de către CSM Satu Mare, craiovencele au reușit să se impună în setul trei (22-25), însă soarta le-a fost pecetluită în ultima parte a meciului. Elevele lui Adrian Pricop nu s-au lăsat intimidate nici după revenirea oltencelor, câștigând ultimul set cu 25 la 18. Astfel, scorul final al partidei a fost de 3 la 1, în favoarea sătmărencelor.

Pentru meciul de azi, Pricop a alcătuit următorul lot de jucătoare: Ivana Zburova, ViktoriaDedkova, Alexis Mathews, Allisson McCardy, Angelica Podină, Adriana Matei, BeataVajda, Alexandra Mişca, Alexandra Molnar, Daniela Dobre, Natalia Preda și DenisaMocar.

Partida a fost arbitrată de Dumitru G. și Serei C. din Baia Mare, iar observator pentru acest meci a fost desemnat V. Măscășan din TârguMureș.

În următoarea etapă CSM Satu Mare va întâlni, pe data de 15 noiembrie, în deplasare, CS Știința Bacău.

Sursa: CSM Satu Mare

 

               

 

Un comentariu

  1. Mihai Tanase Răspunde

    SIMPLY THE BEST,tineretea si entuziasmul a batut experienta,multi snobeaza echipa noastra formata pe jumatate din junioare si asta le va da de furca!
    Fetelor mergeti inainte cu curaj,nu aveti nimic de pierdut,ati fost peste adversare la toate capitolele:atitudine,tupeu,tehnica,inventivitate.
    Bafta in continuare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.