Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Accident pe str. Bariţiu. A lovit o femeie pe trecerea de pietoni şi a fugit

trecere-pietoniJoi, 04.12.2014, în jurul orelor 14.00, la intersecția străzilor Barițiu cu strada Lăcrimioarei, din Satu Mare , P. Csaba de 47 ani, din  Lazuri,  conducând auto marca Seat Cordoba, pe fondul neacordării priorității de trecere, a accidentat ușor o femeie  de 64 ani din Satu Mare, care în calitate de pieton s-a angajat în traversarea regulamentară  a străzii pe trecerea pentru pietoni marcată și semnalizată corespunzător .       

După producerea evenimentului conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. Acesta a fost identificat de către polițiștii rutieri  după aproximativ două ore de la comiterea evenimentului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, totodata i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii. Susnumitul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de părăsire a locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Sursa: Politia Satu Mare

Un comentariu

  1. RAUDETOT Răspunde

    Pe soselele din Satu Mare se circula ca la raliu. Chiar azi au trecut pe zebra cel putin 3 masini cu o viteza de te miri ca nu ne-au luat in roti. Poti vedea doar culoarea, numarul nu prea ai cum. Daca pe zebra soferii au asa mare viteza, politia rutiera ce face? asteapta EVENIMENTE RUTIERE GRAVE, sa aiba ce ancheta? Nu am mai vazut un politist din vara cand, intr-o camasa albastru deschis,abia de observai cine sunt, fotografiau in VITEZA masinile parcate in oras, pe Calea Traian. Fericiti politistii nostri, dar ar fi bine sa aiba memoria treaza si sa ne mai apere si de soferii grabiti si inconstienti, ca de cei parcati chiar mi-e mila: sunt vanati pentru bani. In goana aceasta dupa adunarea de bani, sa nu uitam ca avem nevoie de siguranta si ca pietoni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.