Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Adrian Ștef a provocat un accident. Trei mașini avariate

stopÎn data de 20.12.2014, ora 13.15, pe strada General Averescu din Satu Mare, Adrian Ștef, preşedintele Consiliului Judeţean, conducând autoturismul marca Audi, nu a respectat semnificaţia indicatorului rutier ,,Oprire”,  intrând în coliziune cu autoturismul marca BMW condus regulamentar de P. Iosif, de 31 ani, din Satu Mare, autoturism ce a fost proiectat în autoturismul marca Renault, care era parcat regulamentar pe str. G. Coşbuc.

În urma evenimentului a rezultat avarierea acelor trei autoturisme. Adrian Ștef a anunţat organele de poliţie  despre evenimentul rutier.  Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Faţă de Adrian Ștef,  responsabil de producerea evenimentului rutier, s-au luat măsurile legale conform OUG 195/2002,  inclusiv  măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autoturisme pe drumurile publice pe o perioadă de 60 de zile.

Sursa: Poliția Satu Mare

9 comentarii

  1. Canea Csongor Răspunde

    interesant ca nu sunt poze

  2. Sherlock Răspunde

    Apoi poze? ziaristi au liber, sau restricţii, aici asistãm la o strategie bine pusã la punct politic. Nu mã mirã dacã şi permisul îşi primeşte înapoi,şi amenda sã-i plãteascã tot ei.Dar încet va fi curãţenie şi în oras. Se va termina cu chestiile astea.

    • Matei Răspunde

      Stai linistit, permisul nu i-a fost suspendat, a luat 3 puncte amenda. Are grija sluga Vlad, la fel ca acum cativa ani cu Szabo care a scapat chiar daca a fost accident cu victime. Mai tineti minte asta, sefule al Politiei?

  3. attila Răspunde

    de ce criticati atata? Oricine poate face accident. Nu exista om fara greseli. Toti putem gresi. Poate saptamana viitoare sunteti voi in aceeasi situatie si voi vedea atunci cum o sa reactionati!

  4. Somesanul Răspunde

    Atatia oameni frustrati si rai. Presedintele a procedat foarte corect. A anuntat politia, a recunoscut ca a gresit. A reactionat mult mai corect decat multi dintre noi, daca am fi fost in asemenea situatie. Bine ca n-a patit nimic. Masinile se repara!

  5. un vot Răspunde

    GNV “nu a aflat si nu va afla vreodata” aceasta stire, desi ea nu reprezinta ceva iesit din normalitate! Am o curiozitate: oare vreun redactor a avut curajul macar sa o scrie pe o bucata de hartie sau telefonul a sunat mai repede?

  6. Magda Pop Răspunde

    Sunteti foarte rai.Domnul Adrian Stef a fost cel care a anuntat politia. Ca norocu ca nu s-a intamplat nimic mai grav.

  7. robocop Răspunde

    Daca era un simplu cetatean nici nu l-ati fi bagat inseama.
    Mai lasati carcoteala si ocupati-va de familiile voastre acum in prag de sarbatori. Omul gresete, voi nu ati gresit niciodata ?

  8. cetateanul neturmentat Răspunde

    De unde dracu au navalit atatia ticalosi pe comentarii? Ca de ce se dau cadouri, ca Stef de ce a facut accident, ca ia, ca aialalta.
    Domnule Enetescu, nu le dati drumul domnule, ca uita ce prostii spun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.