Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Convocare şedinţă Consiliul Judeţean

stema judet satumareComunicat

            În temeiul prevederilor art. 94 alin. (1) şi (3) din Legea nr. 215/2001 privind administraţia publică locală, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în baza Dispoziţiei nr. 320/11.12.2014 a preşedintelui se convoacă Consiliul Judeţean Satu Mare în şedinţă ordinară, în data de 17.12.2014, ora 14:00, în sala mică de şedinţe. Ordinea de zi poate fi consultată la sediul Consiliului Judeţean Satu Mare şi pe site-ul instituţiei.

Preşedinte

Ștef Mihai Adrian

5 comentarii

  1. VIPERA Răspunde

    Si ziarul judetului, facut de viperangiul platit din bani publici,tot acolo poate fi consultat? In loc sa-l consilieze pe presedinte, se ia de toti cei care nu impartasesc ideile acestuia, ca si cand ar fi etalon de moralitate si judecata.

  2. satmarean Răspunde

    Gura tirgului spune ca la Consiliul Judetean este pe linga ziar si televiziune. S-a facut Stef mogul de presa?

  3. Corina Vlad Răspunde

    Oare din ce bani si-au facut televiziune si ziar?

  4. lucica Răspunde

    stef cu famiglia RENTEA si cu PAPICIOIA , cel mai slab viceprimar si-am facut tv si ziar pe banii satmarenilor binenteles , pe banii satmarenilor GIGOLO STEF SE IUBESTE CU PREA CURATA SI NEVINOVATA BRIGI

  5. Zeus Răspunde

    Adrian Stef, e lipsit de bun-simt sa-ti pui slugile sa scrie mizerabil despre mine in ziarul judetului, uitand cat am facut pentru PNL Satu Mare si pentru tine! Rugamintea mea e sa incetezi cu atacurile la adresa mea in online, prin slugile tale! Ar fi bine ca asa-zisul Viforeanu sa-si vada de treburile sale si sa inceteze cu jignirile. Stii foarte bine care imi sunt calitatile si defectele, asa ca te rog nu-l obliga pe Zeus sa-si arate care este potentialul sau! Cu aceasta ocazie le transmit fostilor mei colegi, actuali liberali-reformatori, ca nu am personal nimic cu nimeni, pentru cei mai multi dintre ei nutrind respectul de odinioara. Ca sa pun capat speculatiilor, mentionez ca nu fac parte din niciun partid politic,chiar daca la alegerile prezidentiale am fost alaturi de Iohannis.Totodata, precizez ca nu voi inceta sa-mi spun opinia,inclusiv aici, pe portalsm.ro, folosind acest pseudonim, Zeus,indiferent de ocazie, fiindca libertatea mea de exprimare nu mi-o poate lua nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.