Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Daniel Constantin, la un pas de a fi mazilit de liderii PC din nord vest

daniel constantinMai mulți parlamentari PC plus șase organizații județene solicită de urgență ruperea de PSD pentru 2016 și Congres-fulger în partid. Nemulțumirile sunt foarte mari și surse din partid au declarat că demersul presupune schimbarea lui Daniel Constantin din fruntea partidului.

La o sedinta a organizatiilor PC din Nord-Vest, de saptamana trecuta, s-a spus clar ca mai toata lumea e nemultumita de conducerea actuala si ca un Congres ar fi binevenit, spun surse din partid pentru stiripesurse.ro. Congresul ar trebui sa duca la schimbarea lui Daniel Constantin, cel putin asa reiese din discutiile purtate.
Doua variante discutate in partid sunt primarul de la sectorul 4, Cristian Popescu Piedone si senatorul Vasile Nistor.
“Trebuie sa mergem singuri, nu mai merge sa fim a 5-a roata la caruta. PSD-ul mai ca nu ne-a scuipat in ochi pe aici”, au declarat surse participante la intalnire.
“Ce treaba sa am eu cu PSD atarnat de gat si sa am si necazuri, pentru ce?”, a declarat un lider PC sub protecția anonimatului.
Din discutii a reiesit clar tendinta schimbarii lui Daniel Constantin, vazut ca fiind principalul obstacol pentru un parcurs individual al PC.
“Numai ca nu-i cară servieta lui Ponta!”, ne-a spus un lider PC despre cum e vazut Daniel Constantin prin Transilvania.
Un deputat PC a cerut si el, recent, ruperea totala de PSD (mai multe informatii)
Va prezentam mai jos comunicatul oficial dupa intalnirea regionala a PC:

COMUNICAT:
Vineri, 28.11.2014, la Cluj-Napoca, la sediul Organizaţiei judeţene Cluj a Partidului Conservator, a avut loc şedinţa liderilor organizaţiilor PC din Regiunea Nord Vest.

La această întâlnire au  participat preşedinţi şi reprezentanţi ai organizaţiilor judeţene ale Partidului Conservator din această regiune, după cum urmează:  Dl.Prof.Dr. Şerban Rădulescu- Preşedinte PC Cluj, Vicepreşedinte regional al Partidului Conservator, Regiunea NV, Deputat PC Mircea Irimie, Vicepreşedinte al Partidului Conservator , Deputat PC Negruţ Cornelia,  Dl.Petean Sorin şi Dl.Tunaru Augustin ( Filiala Maramureş), Dl.Braşoveanu Constantin (Bistriţa), Dl.Mircea Gheţe (Sălaj), Dl.Gligor Claudiu şi Dl.Hodişan Nicolae ( Bihor), Dl.Constantin Moldovan (Satu Mare), Dl.Avram Gal – Preşedinte executiv PC Cluj, Dna Mariana Maier – Vicepreşedinte PC in cadrul OFPC Naţional, Dl.Leonard Horvath – Secretar General PC Cluj.
Participanţii la întâlnirea regională de la Cluj-Napoca au discutat despre situaţia politică actuală, problemele cu care se confruntă filialele pe care le conduc sau le reprezintă, precum şi viitoarele direcţii pe care organizaţiile judeţene trebuie să le adopte şi să le urmeze pentru ca Partidul Conservator să îşi atingă obiectivele propuse pentru anul electoral 2016.
În urma discuţiilor care au făcut obiectul ordinei de zi a şedinţei s-au decis următoarele:
–   reprezentanţii organizaţiilor PC din Regiunea NV au hotarât ca Partidul Conservator  să  participe ca entitate separată  la toate evenimentele electorale care vor urma, cu identitate şi doctrină  de centru- dreapta  proprie.
 –   preşedinţii şi reprezentanţii organizaţiilor judeţene ale Partidului Conservator din Regiunea NV au luat, unanim, hotărârea ca  Regiunea de NV a României să fie reprezentată de Dna Deputat Cornelia Negruţ şi Dl.Deputat Mircea Irimie  în  cadrul negocierilor politice la nivel naţional la care Partidul Conservator  va participa.
 –   deasemenea s-a votat în unanimitate retragerea  susţinerii politice, conform Statutului Partidului Conservator , Art.19 (pct.a)  a domnului Zamfir Ciceu, Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, atât pentru lipsa de implicare politică în activităţile Partidului Conservator Maramureş, cât şi lipsa de comunicare cu Organizaţiile PC din judeţul Maramureş, fapt care a dus la o scadere a importanţei politice a Partidul Conservator, Filiala Maramureş, în zonă
  –  participanţii la sedinţa  organizaţiilor PC  din Regiunea NV  susţin unanim necesitatea desfăşurării cat mai rapid a Congresului  Partidului Conservator, propunându-se ca acesta sa aibă loc în a doua  jumătate  a lunii IANUARIE  2015.

Cluj Napoca
28.11.2014
ŞERBAN  RADULESCU –  Preşedinte PC Cluj/
Vicepreşedinte regional PC –Reg.NV

 

5 comentarii

  1. SEK Răspunde

    Cei de la Satu Mare sunt de acord ? Din cate stiu eu, nici vorba ! Dar nu asta e intrebarea principala, ci cu totul alta: DAN VOICULESCU e de acord ? Ca asta conteaza de fapt, nu ? E drept ca amu el e CONSERVATor la puscarie, dar tot el ramane tatucul partiduletului asta intrat in istoria recenta ca vesnica “solutie imorala” …

  2. conservatul Răspunde

    Cine naiba mai e si presedintele PC Satu Mare, Constantin Moldovan? Ca nu a auzit nici soarele de el!

  3. ALEGATOR Răspunde

    Nu ar fi avut nici un parlamentar daca nu ar fi fost sustinuti de P S D . Pecine nu lasi sa moara ……..

  4. zamfirake Răspunde

    Un presedinte de CJ a avut si PC iar acum l-au mazilit si pe ala! Chiar, tipul e total inactiv dar la PC asta e normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.