Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Închisoare pe viață pentru polițistul maghiar care a omorât în bătaie un sătmărean

politist ungariaTribunalul orașului Kecskemet a condamnat la închisoare pe viață pe fostul polițist Viktor Bodor. În cursul unei interogări ce a avut loc anul trecut el l-a bătut până la moarte un cetățean român, la postul de poliție din localitatea Izsak. Colegul lui, Csongor Bimbo, a fost condamnat la 20 de ani închisoare.

Cei doi polițisti l-au bătut în data de 8 aprilie 2013 timp de mai multe ore pe Jozsef Bara, arestat pentru furt, iar în urma loviturilor, acesta a decedat, scrie presa din Ungaria.

Conform procuraturii, Jozsef Bara a fost lovit în piept de mai multe ori, s-a răsturnat cu scaunul iar polițiștii au continuat să îl lovească. Mai târziu, bărbatul a leșinat. Polițiștii au încercat să-l resusciteze, dar după ce au văzut că nu reușesc să îl trezească pe bărbat, au chemat și salvarea, însă fără succes.

Un al treilea polițist a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru că a închis o persoană fără baze legale. Al patrulea făptaș, o femeie polițist, a fost condamnată la 8 luni cu suspendare, sub acuzația de interogare cu folosirea forței.

Jozsef Bara (47 de ani), originar din Satu Mare, a murit anul trecut în Ungaria după ce a fost bătut crunt de poliţişti. El a fost suspectul unui furt, a fost dus în sediul poliţiei pentru interogări dar a fost bătut.

Cazul a fost amplu mediatizat, la câteva sătpămâni după deces premierul Ungariei, Viktor Orban, depunând o coroană la mormântul sătmăreanului din cimitirul de pe str. Liviu Rebreanu din Satu Mare.

Sursa: Digi24

4 comentarii

  1. Nicu Fechete Răspunde

    szopos geci magyar korupt zsaruk rohagyatok meg mind

    • Pop Ioan Răspunde

      Fekete Miki voltal valaha.Elfelejtetted hogy beszeltek oseid? Ment a cigany lopni,mert konnyebb mint dolgozni,hat megkapta amit erdemel.Mind igy kellene hogy vegezze,aki a masera vagyik.Ha gondolod leforditom,hogy megertsd.

  2. ... imputit Răspunde

    Acu unde Gabor sa zbiere ca e discriminare sau patak ca nu pot vorbi tocmai ei. domne daca nu iti place in tara asta pleaca in Ungaria dar eu cred ca iti place mai ales cand scoti bani din bancomat cu salarul de deputat sau senator ca erai pe drumuri acum asa domnule jurist la apaserv

  3. nicu fechete m.u.i.e. Răspunde

    Macar acolo sistemul futionaza prostule le inchide pe toti indiferent de functie la noi esti patron omori omeni nevinovati cu masina BMW in statie de autobuzi esti beat si te scapa ca esti roman barosan furi miliarde te scapa esti medic omori din imprudenta te scapa ca esti romani inainte sa folosesti cuvantul .. mai gandestete lesinatule atata ai invatat atunci toti romani din alte tarisi ei sant …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.