Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Olimpia Satu Mare – CS Mioveni. Scor 1-0

Olimpia - CS Mioveni (69)Ultimul meci din acest an al echipei Olimpia Satu Mare a fost câștigat astăzi pe teren propriu, împotriva echipei oaspete, CS Mioveni. Echipa sătmăreană s-a impus cu scorul de 1-0, prin golul spectaculos marcat de Gavrilescu.

Ambele echipe s-au chinuit să domine jocul și au avut ocazii mari de gol, însă victorioasă la finalul meciului a fost Olimpia. În prima repriză, minutul 4, Gavrilescu centrează, reluare Boştină din 4 metri iar mingea este prinsă de portarul oaspete. Minutul 16,  Anca are două intervenţii salvatoare la şuturile lui Mazilu şi Gălan. Prima repriză s-a încheiat la egalitate cu scorul 0-0.

În partea a doua a meciului, jucătorii sătmăreni se impun în fața oaspeților astfel că, în minutul 57, Gavrilescu lovește mingea cu capul, iar aceasta trece la o palmă de bară. Heil în minutul 67, are ocazie să deschidă scorul, dar lovitura sa de cap este respinsă în corner, de sub transversală, de portarul Popescu. Bucuria a venit în minutul 77, proaspăt intrat pe teren, Bujor îi centrează lui Gavrilescu și  înscrie spectaculos cu capul, din plonjon, de la 8 metri de poartă.

Miovenii în minutul 87 reușesc să înscrie și ei prin golul marcat de Dragalina, însă centralul validează iniţial golul, apoi indică offside, lucru care îl supără pe Niculescu, antrenorul echipei CS Mioveni.

Antrenorul  intră în teren pentru a-i cere explicaţii arbitrului, însă acesta îl trimite pe antrenor în tribună, de asemenea și jucătorii oaspeți s-au arătat nemulțumiți de anularea golului, înconjurându-l pe arbitru, moment în care au intervenit forțele de ordine, dar nu a fost niciun incident.

La fluierul arbitrului, meciul s-a încheiat în favoarea echipei sătmărene, scorul pe tabela de joc fiind de 1-0.

În cadrul conferinței de presă, antrenorul echipei CS Mioveni, Claudiu Niculescu, nemulțumit de decizia arbitrului,  a declarat că au pierdut un meci nemeritat după aspectul jocului, încheind că ar trebui ”să lăsăm echipele să joace pe teren, atât, iar rezultatul să nu fie influențat de nicun alt factor”.

Ar fi multe lucruri de spus, nu știu ce pot să zic referitor la arbitraj, ați văzut după noile reguli chiar dacă se întâmplă, ce s-a întâmplat astăzi, noi ca antrenori nu avem voie să spunem nimic, acest lucru este cel mai frustrant, nu că am pierdut. Din păcate nu pot să zic nimic despre arbitraj că ar fi foarte multe lucruri de spus. Felicit echipa gazdă și le doresc baftă în continuare”, a afirmat Claudiu Niculescu.

La rândul său, antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik, i-a felicitat pe jucători, atât pe Gavrilescu cât și pe portarul Anca, care a avut intervenții foarte bune în timpul meciului. Gavrilescu a declarat că golul marcat și victoria i-o dedică colegului său Faur Bogdan, căruia i-a decedat tatăl.

În meciul etapei a 16-a a Ligii a 2-a, Seria 2 au jucat pentru Olimpia Satu Mare: Anca-Trip – R. Rus, Mureşan (cpt.), Heil, Burlacu – Onicaş , Villand – Bic, Gavrilescu, D. Muntean – Al. Boştină.

Rezerve: Şuta –  Laso, Apostu, Bujor, Micaş, Ioniţă

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.