Ordonanţa traseiştilor, neconstituţională

17 decembrie 2014 | 8 comentarii

CCR - SEDINTA - PARLAMENTJudecătorii Curţii Constituţionale au declarat neconstituţională ordonanţa care a permis aleşilor locali să migreze de la un partid la altul fără să îşi piardă mandatul.

CCR a decis că Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului 55/2014 privind migraţia aleşilor locali este neconstituţională, fiind admisă astfel sesizarea parlamentarilor PNL.

Sursa: gandul.info

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (8)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. moscraciun spune:

  MOS CRACIUN A ADUS TRĂDĂTORILOR, AROGANȚILOR ȘI TICĂLOȘILOR EXACT CE MERITĂ!

 2. liberal spune:

  S-a făcut dreptate! sperăm că Nicoară are atîta demnitate încît să nu primească în PNL toți ratații tradători! FORZA PNL!!!!

 3. cetateanul neturmentat spune:

  Pai cum poti sa excluzi pe cineva pe care nu vrei sa-l primesti in partid, idiotule?

 4. Somesanul spune:

  si ce daca? parlamentul va vota din nou, si această decizie îşi va produce efectele pentru viitor, iar aleşii locali care au trecut la alt partid rămân acolo.

 5. robocopl spune:

  Mai “liberalule” tu vorbesti de Nicoara care a fugit la PPDD? Romeo al vostru este cea mai nefericita nulitate din politica satmareana. Cu asta vreti voi sa cuceriti electoratul? Vai de mama voastra!

 6. ion spune:

  Nu știu dacă Romeo e fericit sau nefericit dar știu nulitatea din politica sătmăreană este Ștef

 7. marin spune:

  Nu-l cunosc pe Romeo Nicoara, dar faptul ca nu este sclavul unor intelegeri obscure cu Govor, Stef sau Coica, neavând afaceri aici, imi da un sentiment confortabil. Cat timp nu plange pe la usa lor pt contracte de constructii, de birotica si nu cerseste autorizatii dubioase, ramane valoros pentru satmarenii cinstiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest