Parcare gratuită în perioada Sărbătorilor de Iarnă

16 decembrie 2014 | 5 comentarii

Parcare-gratuita-in-satu-mareCu ocazia sărbătorilor de iarnă Primăria Municipiului Satu Mare, Consiliul local Satu Mare, Administraţia Domeniului Public oferă tuturor participanţilor la trafic parcare gratuită în perioada 20.12.2014-05.01.2015.

Cu această ocazie parcometrele de pe raza municipiului Satu Mare vor fi îmbrăcate de sărbătoare : fiecare aparat va fi îmbrăcat în alb legat cu o fundă roşie şi pe fiecare fundă va fi aplicat un autocolant cu urarea Sărbători fericite !

 

Primar al municipiului Satu Mare
Dr. Coica Costel Dorel

 

 

Etichete: , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. matei spune:

  Multumim Kojak…pentru faptul ca angajatii de la Domeniul Public vor beneficia de doua saptamani de relax…platit din bani publici. Tipic administratie PSD-ista, haine de sarbatoare pentru automatele de bilete mai lipseau in orasul acesta, ca deja tomberoane sunt suficiente.
  Cand se vor inaugura noile investitii ale primariei? Cine va taia panglica panglicilor?

 2. Cuie Moica spune:

  Domnilor de la DNA
  cand o sa-l luati pe Coica, nu-l intrebati cum poate un primar sa suspende, pentru doua saptamani, o hotarare de consiliu local ?
  Si-l mai intrebati ce se intampla cu banii din parcari si de ce nu se vireaza la buget?
  Si verificati daca nu cumva ii imparte cu coorva aia blonda de la ADP, care si-a pus amantul sef peste parcagii?

 3. dna urmareste si ataca spune:

  urmatorul client al bratarilor argintiii este nimeni altul decit chelosul oltean mincinos si parsiv DOMNUL COSTEL DOREL COICA , olteni aveti interzis sa mai va stabiliti in satu -mare

 4. Oltean spune:

  Oltean, moldovean, ungur, austriac, neamț,nu are importanță.Omul sfințește locul , Europa ! de ce facem parte din uniune.? Suntem buni.? Dacă ești bun și cinstit nu contează si nu a contat niciodată că nu ești ardelean( de parcă ardelenii sunt bravi ostași)

 5. Oltean spune:

  Satu Mare arată ca și după un mic război asta este adevărat. Avem omul potrvit la locul potrivit.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest