PLR Satu Mare a împărțit cei 100 de brazi

17 decembrie 2014 | 12 comentarii

PLR, brazi (21)Membrii PLR Satu Mare împreună cu președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, au împărțit astăzi cei 100 de brazi sătmărenilor.

Acțiunea de distribuire a brazilor s-a desfășurat lângă statuia lui I.C. Brătianu din P-ța Libertății, iar sătmărenii doritori au avut la dispoziție cinci zile pentru a se înscrie pe listă.

Adrian Ștef a afirmat că bradul este simbolul sărbătorilor de iarnă și spiritul Crăciunului trebuie să fie în casele tuturor sătmărenilor. În acest sens, PLR a venit în sprijinul sătmărenilor și a dăruit acest simbol familiilor mai nevoiașe din Satu Mare. 

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (12)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. lokli spune:

  Cerem demisia lui COICA COSTEL DOREL.

 2. Magda Pop spune:

  Bravo PLR.Sunteti niste oameni cu suflet mare.

 3. tudor spune:

  PLR NU EXISTĂ legea TRASEIȘTILOR a fost declarată neconstituțională: Așa că ăștia sînt NIMENI!!!!Domnule PREFECT cînd cereți destituirea lor din toate funcțiile? Sau și dvs încălcați legile???

  • Fapte nu vorbe spune:

   Acesti “NIMENI” iti demonstreaza prin fapte concrete, ca fac si vor face pentru satmareni mult mai mult decat esti tu in stare sa-i vorbesti de rau!

 4. bai todore spune:

  bai tudor, copil debil – vezi ca-ti sare acul si repeti ca boul aceeasi placa indiferent de subiectul propus. tudom?

 5. Ghita spune:

  Si uite cum Adisor cel cu trei facultati se folosește de consiliul județean si direcția Silvică pentru 100de brazi. Uita in poza funcționarii publici gen nelu ardelean, denisa caraian si Sandu de la aeroport :)

  • Rusineeeee Ghituca spune:

   Mai Ghituca, urla prostia in tine si tot nu bagi de seama! Decat sa pierzi vremea scriind tot felul de porcarii, mai bine ti-ai da silinta sa faci o fapta buna: ajuta un om sarac, un copil amarat, sau macar un biet caine! Cu oameni ca tine, nu vom ajunge departe!

 6. un votant inselat spune:

  DA brighi o primit brad?? sau ia primeste brad in fiecare seara???

 7. cetateanul neturmentat spune:

  De Craciun, cei mai acri si mai depresivi oameni sunt aia care nu au primit niciodata un cadou si nici nu vor sa ofere vreunul cuiva.
  Sunt niste psihopati care se refuleaza prin comentarii. Vai de viata lor!

 8. Terminator spune:

  Mai Ghita, esti un tembel cu diploma, in primul rand persoanele enumerate de tine nu sunt functionari public si chiar daca ar fi aratane si noua ce lege ii interzice functionarului public sa primesca un brad? Dar avand in vedere ca te-a pus Pompeo Dormeo sa comentezi zilnic ca daca nu iti taie leafa zilnica de 12 lei, a trebuit sa postezi si tu ceva, intelegem! Poate era mai interesant daca ne-ai fi prezentat amanunte din complicitatea la crima a lui Pompeo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest