Prefectul Avram cere menținerea patrulelor la nivel ridicat

3 decembrie 2014 | 1 comentariu

prefectura satu marePrefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram s-a întâlnit miercuri, 3 decembrie 2014, în şedinţa săptămânală cu şefii structurilor judeţene din cadrul Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I). Printre subiectele discutate s-au numărat:

1.Siguranţa publică din judeţul Satu Mare

2.Prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilor

3.Combaterea evaziunii fiscale

Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram a solicitat ca acţiunile de patrulare să fie menţinute la nivel intensificat, în condiţiile în care autorul crimei din data de 9.11.2014 nu a fost identificat până în prezent.

Pe linia prevenirii consumului de droguri în rândul sătmărenilor, în special al tinerilor au fost analizate toate măsurile care s-au luat de către instituţiile abilitate, respectiv au fost stabilite câteva măsuri complementare în acest sens.

De asemenea, Instituţia Prefectului a sesizat Autoritatea Teritorială de Ordine Publică(A.T.O.P) Satu Mare, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Consiliile Locale de la nivelul judeţului Satu Mare, pentru a transmite o informare despre măsurile proprii întreprinse în vederea prevenirii consumului de droguri.

În cadrul şedinţei de lucru cu şefii structurilor judeţene din Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I) s-a reanalizat stadiul acţiunilor desfăşurate în conformitate cu  Planul judeţean de contracarare a contrabandei cu ţigări şi a evaziunii fiscale la nivelul judeţului Satu Mare.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a stabilit ca vineri, 5 decembrie 2014, să se reunească Grupul de Lucru privind combaterea evaziunii fiscale, în vederea diminuării fenomenului în perioada premergătoare Sărbătorilor de Iarnă. 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (1)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

  1. Astalavista spune:

    În cluburi si discoteci se consumă într-o veselie. Cum? Nu știați.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

  • RSS
  • Facebook
  • Google+
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Pinterest