Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

Prefectul Avram cere menținerea patrulelor la nivel ridicat

prefectura satu marePrefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram s-a întâlnit miercuri, 3 decembrie 2014, în şedinţa săptămânală cu şefii structurilor judeţene din cadrul Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I). Printre subiectele discutate s-au numărat:

1.Siguranţa publică din judeţul Satu Mare

2.Prevenirea consumului de droguri în rândul tinerilor

3.Combaterea evaziunii fiscale

Prefectul judeţului Satu Mare, dr. Eugeniu Avram a solicitat ca acţiunile de patrulare să fie menţinute la nivel intensificat, în condiţiile în care autorul crimei din data de 9.11.2014 nu a fost identificat până în prezent.

Pe linia prevenirii consumului de droguri în rândul sătmărenilor, în special al tinerilor au fost analizate toate măsurile care s-au luat de către instituţiile abilitate, respectiv au fost stabilite câteva măsuri complementare în acest sens.

De asemenea, Instituţia Prefectului a sesizat Autoritatea Teritorială de Ordine Publică(A.T.O.P) Satu Mare, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Consiliile Locale de la nivelul judeţului Satu Mare, pentru a transmite o informare despre măsurile proprii întreprinse în vederea prevenirii consumului de droguri.

În cadrul şedinţei de lucru cu şefii structurilor judeţene din Ministerul Afacerilor Interne (M.A.I) s-a reanalizat stadiul acţiunilor desfăşurate în conformitate cu  Planul judeţean de contracarare a contrabandei cu ţigări şi a evaziunii fiscale la nivelul judeţului Satu Mare.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a stabilit ca vineri, 5 decembrie 2014, să se reunească Grupul de Lucru privind combaterea evaziunii fiscale, în vederea diminuării fenomenului în perioada premergătoare Sărbătorilor de Iarnă. 

Un comentariu

  1. Astalavista Răspunde

    În cluburi si discoteci se consumă într-o veselie. Cum? Nu știați.?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.