Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Prefectul cere soluții la problemele proiectului de apă-canal

prefect eugeniu avramLa iniţiativa prefectului judeţului, dr. Eugeniu Avram, marţi, 16 decembrie 2014, în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ a avut loc o întâlnire pe tema implementării proiectului „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de de apă şi apă uzată în judeţul Satu Mare”, proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Sectorial „Mediu” 2007-2013. Concret, s-a discutat despre stadiul lucrărilor de extindere, respectiv construcţii staţii de epurare în municipiul Satu Mare, în oraşele Tăşnad şi Ardud.

La întâlnire au participat pe lângă reprezentanţii Instituţiei Prefectului Satu Mare, cei ai Consiliului Judeţean şi ai Primăriei municipiului Satu Mare, conducerea Apaserv, primarii din Tăşnad şi Ardud, precum şi reprezentanţii antreprenorului.

Prefectul a solicitat încheierea unei minute până la începutul lunii ianuarie, cu activităţile concrete ce se vor realiza de fiecare parte implicată, termenul fiind 10 ianuarie 2015.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a cerut implicarea tuturor factorilor de decizie în găsirea de soluţii, corectarea tuturor greşelilor, stabilirea unui grafic de lucru şi a anunţat că se va implica personal în aceste proiecte. Prefectul a menţionat că după 10 ianuarie 2015 va merge pe şantier pentru a verifica stadiul lucrărilor.

Sursa: Prefectura Satu Mare

2 comentarii

  1. locatar Răspunde

    domnilor nu uitati de strazile din cartierul de vile din capatul cartierului micro 17, ex.PASKANDI GEZSA, GHEORGHE BULGAR, VIOREL SALAGEAN, pe aceste strazi primaria nu a facut nici o investitie, dar impozite de lux percepe.

  2. cristi Răspunde

    ÎNTRE AMAȚI ȘI SATU MARE NU S-AR FI PUTUT TRAGE O CONDUCTĂ LA CARE SĂ SE POATĂ RACORDA ȘI ALȚII ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.