Primarul Dorel Coica vă dorește un Crăciun Fericit

24 decembrie 2014 | 10 comentarii

Primaria Satu Mare_FelicitareSpiritul Sărbătorilor de iarnă să vă mângâie sufletul, să vă aducă bucurii şi prosperitate, fericire şi noroc, cadouri sub brad şi oameni dragi aproape.

Crăciun Fericit şi La Mulţi Ani!

Primăria municipiului Satu Mare

Primar dr. Coica Costel Dorel

Etichete: ,

Categorie: Publicitate

Comentarii (10)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. bunul simț spune:

  Multă sănătate și sărbători fericite…

 2. cititor spune:

  Craciun fericit oltean hot si mincinos si pervers si mirlan si chel si curvar…..a am uitat de gasca ta de lingai….alti mincinosi …craciun ferict si voua

 3. Multumim spune:

  Multumim foarte dragut Coica va transmite Boldog Craciun. Fii ai acestui oras.

 4. Zorro spune:

  Criminalu este ? Sau se plimba pri cluburi sa fumeze o si sa traga prafuri pe nas ca asa se procedeaza in cluburi. Aceste lucruri sunt importante.!

 5. cititor spune:

  Satmareni ati observat ce oras inapoiat avem…..haideti sa scapam de coica olteanu si gasca lui de lingai si sa dam orasul pe mina unui om competent si ardelean satmarean nu oltean hotoman si mirlan

 6. Nemaivisat spune:

  Craciun fericit fii mei oraseni, dormiti linistiți avem noi grijă de voi. Ce daca avem un criminal in libertate si fumeaza si trage pe nas ce se gaseste in cluburi, este normal, dormiti linistiti avem alte peocupari.bolodog.

 7. dan spune:

  Vlad nu este mafiot este prost si fricos. Ce a facut el pana acum ? Nimic, a pupat PSD in fund si vorbeste de rau pe toti colegii din politie.

 8. paul spune:

  Da, mai Vlad PSD incompetent, demisia nu ai reusit sa prinzi in criminal, unul singur, si dai vina pe ceilalti, incompetent prost, esti rusinea politiei Satu-Mare.

  • Matei spune:

   Ei, important e ca a dat masinile Politiei pentru ca Govor si inspectorul sef sa imparta mita pentru profesori in campania electorala… . Rusine SEFULE, ca de demisia de onoare stiu ca n-ai auzit.

 9. robi spune:

  Satu-Mare in oras ros de coruptie la nivel inalt, politie, partide, intitutii. Comisioanele la cine ajung?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest