Romeo Nicoară a fost promovat în conducerea națională a PNL

18 decembrie 2014 | 22 comentarii

romeo nicoara, alina gorghiuBiroul Național Permanent al PNL a decis promovarea unor președinți de filiale cu rezultate bune la Alegerile prezidențiale în conducerea națională, printre care și președintele PNL Satu Mare, Romeo Nicoară.

Acesta va face parte din Biroul Național al noului PNL, forul principal de decizie în care sunt reunite conducerile fostelor două partide PNL și PDL care au fuzionat în iulie. Totodată, Romeo Nicoară a fost ales ca membru în Consiliul Național pentru Diaspora al PNL, în urma preocupărilor sale din ultima vreme pentru relaționarea cu românii plecați în lume.
Deputatul Alina Gorghiu a fost aleasă în funcția de președinte interimar al vechiului PNL. Ea va fi co-președinte al noului PNL alături de Vasile Blaga. Klaus Iohannis alături de Mircea Ionescu Quintus au sprijinit-o deschis pe Alina Gorghiu.

Pentru aceeași funcție a mai candidat și deputatul Ludovic Orban, șeful deputaților PNL. El a fost sprijinit de Crin Antonescu.

În aceeași ședință, s-a luat act de faptul că Adrian Ștef, presedintele CJ Satu Mare, nu mai este membru PNL și nu mai deține nicio funcție în urma plecării sale în alt partid.

 

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (22)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. robocop spune:

  Curvulita si Blegul! Halal partid!!!!

 2. voinicel spune:

  Asta e Elena Udrea a lui Klaun Ciolanis? Vad ca istoria se repeta dar mai urat decat cu Basescu. Sa dea Dumnezeu sa nu am dreptate…

 3. cetateanul neturmentat spune:

  Jalnicul Romika a facut pe el de frika atunci cand a fost complice la crima. Da, el este politicianul care ne trebuie! El e simbolul nenorocirii politice care urmeaza in Romania!

 4. Somesanul spune:

  A fost promovat? Pentru ce? Pentru rezultatele bune de la prezidentiale? Astia de la Bucuresti chiar ca-s tampiti. Uita ca in judetul nostru 38% de etnie maghiara? – acestia votand cu Ioh(ani)s n-a fost greu de adunat voturile. Si mai cred ca Nicoara le-a facut, ce glume ieftine

  • oare asa e?! spune:

   Bibe-nteles ca nu! Primarul UDMR al mun. Carei a iesit public in presa si nu numai, si a indemnat maghiarii sa voteze Ponta! Au mai fost si alti, se stiu! Agumentul acesta cu maghiarii nu mai tine! Daca doriti, si sunteti serios, faceti o analiza subiectiva al voturilor obtinute in turul 1 comparativ cu turul 2! In turul 1 vreti sa spuneti ca judetul nu avea 38 % maghiari?!???!

 5. carcotasi ieftini spune:

  Felicitari domnule Nicoara! Si succes! Este bine ca in conducerea nationala a PNL este un satmarean!

 6. robocop spune:

  Ieftin ma, carcotas ieftin! Ieftin pupincurism. Maaare noroc pe noi cu Romeo asta, ce sa zic? Oare ce a facut sinistrul asta pentru noi in toata viata lui? Nimic. Nimic bun, vreau sa zic!

 7. voinicel spune:

  Daca dupa 25 de ani de la Revolutie, indivizi precum Romeo Nicoara pot conta in politica, atunci totul a fost degeaba! Va urma dictatura nulitatilor!

 8. cetateanul neturmentat spune:

  Romeo este un studiu de caz extrem de interesant. Cum te poti fofila in politica, chiar daca nu e nimic de capul tau. Prin umilinta, obedienta, traseism si tradari succesive, in Romania poti ajuge sus! O lectie extrem de instructiva pentru tinerii care vor sa intre in politica!

 9. Zeus spune:

  Dupa primul presedinte liberal al Romaniei si primul presedinte al Romaniei provenit dintr-o minoritate etnica, avem si prima femeie presedinte a Partidului National Liberal.

  Felicitari, Alina Gorghiu!

 10. Zeus spune:

  Cunoscandu-l pe Romeo Nicoara din vara acestui an, nu pot sa fiu de acord cu cei care il ponegriti. Chiar daca si eu am avut mari indoieli in privinta sa, pentru faptul ca am considerat ca nu a gestionat conform asteptarilor mele situatia din PNL Satu Mare in prima faza, dupa dizolvarea Birourilor Politice din peste 40 organizatii, cu timpul, am realizat ca, de fapt, situatia era atat de grava incat nu s-a putut face mai mult. Il felicit pentru promovare! Mentionez ca nu sunt membru al PNL, insa in campania electorala am fost alaturi de Iohannis.

 11. SATMAREAN spune:

  Alina Gorghiu s-a născut la 16 septembrie 1978. Absolventă a Facultății de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Creștine ”Dimitrie Cantemir” (1997-2001); licență în științe juridice, specializarea Științe Juridice și Administrative la Facultatea de Drept din cadrul Universității București.

  Între 2002 și 2003 a urmat studii postuniversitare în domeniul ”Științe Penale — Criminologie”, în cadrul Universității București, Facultatea de Drept. În 2008 obține o nouă licență din partea Facultății de Științe Economice, Juridice și Administrative, Universitatea Pitești.

  În 2007 a obținut un master în ”Comunicare și Relații Publice”, Facultatea de Comunicare și Relații Publice ”David Ogilvy”. În același an, a urmat un curs de inițiere în profesia de mediator, organizat de Consiliul Baroului București și Centrul de Mediere și Arbitraj București.

  În iunie 2011 a urmat programul ”Public Leaders in Southeast Europe” la Harvard University.

  Din 2012 este doctor în drept, specializarea drept penal, în cadrul Universității Al. I. Cuza din Iași.

  Și-a început activitatea profesională ca avocat stagiar, colaborator (2002-2004), apoi consilier local în cadrul Consiliul Local al Sectorului 5 București (2004-2008), asociat în cadrul ”Gorghiu, Pop și Asociații — Societate Civilă de Avocați” (2005-2012), consilier al președintelui AVAS (2007-2008), mediator autorizat și arbitru în cadrul Curții de Arbitraj Comercial Internațional (2008—prezent), practician în insolvență (2009 — prezent), suspendat la 9 decembrie 2010.

  Lector la Facultatea de Științe Sociale și Politice din cadrul Universității ”Titu Maiorescu” (2010-2011), lector universitar la Facultatea de Științe Juridice și Administrative din cadrul Universității Creștine ”Dimitrie Cantemir”, Catedra de Administrație Publică (2010 — suspendat la 30 ianuarie 2014).

  Din 2013 este avocat titular al Cabinetului Individual de Avocat ”Gorghiu Alina-Ștefania”.

  La alegerile parlamentare din 2008 a fost aleasă deputat în circumscripția electorală nr. 42 București, colegiul uninominal nr. 22, din partea PNL.

  Până în mai 2010 a fost vicepreședinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, corupției și pentru petiții, iar din mai 2010 până în decembrie 2012 a fost secretar al Comisiei Juridice, de disciplină și imunități. În perioada septembrie 2012 — decembrie 2012 a fost vicepreședinte al Biroului Permanent al Camerei Deputaților.

  În urma alegerilor din 9 decembrie 2012 a obținut un nou mandat de deputat în Colegiul uninominal nr. 22 din București, pe listele USL (PNL). Până în aprilie 2013 a fost membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Mediteranei, iar din martie 2013, este membru al Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei. A fost vicelider al Grupului parlamentar al Partidului Național Liberal (februarie 2014-septembrie 2014). Din mai 2012 este secretarul Comisiei juridice, de disciplină și imunități, subcomisia pentru monitorizarea executării hotărârilor Curții Europene a Drepturilor Omului.

  La Congresul Extraordinar din 28-29 iunie 2014, a fost aleasă vicepreședintele al PNL, iar la 7 iulie 2014 a fost desemnată purtător de cuvânt al partidului de către Biroul Politic Național. De asemenea, a fost purtătorul de cuvânt al campaniei electorale prezidențiale a lui Klaus Iohannis.

  La 17 decembrie 2014, în cadrul unei reuniuni a Partidului Național Liberal, care a avut loc la București, Alina Gorghiu a fost propusă să candideze pentru conducerea partidului, potrivit unei declarații a prim-vicepreședintelui formațiunii, Teodor Atanasiu.

  Este autor coordonator al volumului ”Medierea — Oxigen pentru Afaceri” (2011); autor unic al volumului ”Infracțiuni Contra Drepturilor Electorale” (2012); coautor al volumului ”Medierea Conflictelor” (2013) și autor coordonator al Volumului ”Medierea — Oxigen pentru O Societate Modernă” (2013).

  Nu este căsătorită. Vorbește limbile engleză și franceză.

 12. vasile spune:

  ROBOCOP, să ne spui tu ce au făcut bun pentru județ ȘTEF ȘI SILAGHI? Ștef a fost la putere 8 ani, ce a făcut pentru județ în 8 ani?????Și-a angajat toate pilele și lingăii, le-a dat funcții și bani, și-a umilit angajații, a făcut contracte cu cine a vrut și DNA știe mai mult din realizările lui Ștef!

  • Sunt postacul lui Romica si asta imi ocupa tot timpul... spune:

   Draga Vasalica, am convingerea ca esti unul dintre acei sobolani de birou pe care “marele Nicoara” – care se poate lauda cu numeroase realizari intr-un singur domeniu – i-a pus sa scormoneasca si sa debiteze mizerii pe site-uri. Incearca sa te informezi putin, CAUTA SI VEI GASI!!! Ca sa iti fie mai usor iti recomand sa incepi cu acest site!

 13. teleormanean spune:

  politruc de doi bani…

 14. marcel spune:

  Gorghiu e o femeie deșteaptă, muncitoare,cultivată, cu un discurs de om politic civilizat, dar unii preferă barbarismele gen Govor și ipocriziile gen Ștef. Ce să-i faci? fiecare cu propriile plăceri…

 15. voinicel spune:

  Da. Masculul Alfa isi impune femela ca sa supravegheze haita. Ce nu a reusit Basescu zece ani cu Elena Udrea, a reusit Iohannis cu Gorghiu, intr-o singura zi.
  Peisajul politic estd dominat de curve, atat la propriu, cat si la figurat! Deja mi-e greata!

 16. cetateanul neturmentat spune:

  Pana ce Ludovic Orban nu ajunge presedintele PNL, nimic bun nu se va intampla acolo. Daca Iohannis dicteaza ca Basescu, unde mai e democratia?

 17. robocop spune:

  Cv Alina Gorghiu: a absolvit Dimitrie Cantemir. Asta-i facultate? Pana si Romeo, asa submediocru cum e, tot s-a chinuit si a terminat cu media 5, la Babes.
  “Inteligentii” astia vor sa ne conduca!

 18. Tariceanu spune:

  Mai usor cu alcoolul ca ti se citeste pe fata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest