Ultima actualizare: azi, 19:32

Locale

S-a triplat numărul persoanelor în stare de ebrietate la UPU Satu Mare

urgente, UPU Satu MareÎn acest sfârșit de săptămână, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, s-a triplat numărul pacienților în stare de ebrietate care au solicitat îngrijire medicală.

În total au solicitat ajutor medical 450 de persoane, cazurile nu au fost unele grele, dar în schimb s-a triplat numărul persoanelor aflate în stare de ebrietate.

Am avut 17 persoane care au ajuns în stare avansată de ebrietate, patru dintre acestea luate  de pe stradă, căzute în locuri publice, şi am avut un număr egal de agresiuni, persoane agresate implicate în diverse conflicte. Dintre aceste 17 persoane, două au necesitat internare în spital, fără urmări foarte grave“, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Constantin Demian.

La UPU s-a prezentat și o pacientă din Japonia, care a acuzat o criză de colică renală. Japoneza a fost externată după două ore.

Un comentariu

  1. Analfa-beti Răspunde

    Majoritatea scandalurilor de la sfarsitul saptamanii au fost provocate in zona cluburilor din satu mare de catre nimeni altii decat osenii veniti de pe aiurea.Mai exact feisbucistii analfa-beti lui giohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.