Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Şapte scandaluri şi bătăi de Crăciun. Mai multe persoane au ajuns la spital

bataieLa data de  25 decembrie 2014 , în jurul orei 11.00 poliţiştii Secţiei Livada au fost sesizaţi despre faptul că pe raza localităţii Turulung  a izbucnit un scandal între mai multe persoane. Oamenii legii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că pe fondul unei stări conflictuale mai vechi între membrii a 2 familii  şi pe fondul consumului de alcool, Csaba P. şi alţi membrii ai familiei acestuia  le-au aplicat numiţilor Romeo G. şi Laszlo B.  mai multe lovituri la nivelul corpului. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru îngrijiri  medicale. Ulterior a fost solicitată ambulanţa  pentru a mai transporta la unitatea medicală 2 bărbaţi şi o femeie, care făceau parte din familia primelor victime. Unul dintre cei 2 bărbaţi transportaţi ulterior a rămas sub supraveghere medicală, fiind transportat la Spitalul Judeţean Baia Mare, cu diagnosticul TCCA, iar pentru celelalte victime nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală, leziunile suferite de aceştia fiind minore.

În aceiaşi zi la ora 14.37 şi poliţiştii Secţiei Satu Mare au fost solicitaţi să intervină la un caz de lovire. Din cercetările efectuate a rezultat faptul că pe raza localităţii Odoreu, între  Sandor L. şi Andrei B. a avut loc o neînţelegere în urma căreia, fiul lui Andrei B. i-ar fi aplicat lui Sandor L. mai multe lovituri, cu un obiect contondent la nivelul corpului. Încercând să aplaneze conflictul apărut, în această altercaţie a intervenit şi soţia victimei , dar şi aceasta ar fi fost lovită în zona capului de către soţia agresorului.

Joi , în jurul orei 23.30 poliţiştii Secţiei Tăşnad au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112, de către o localnică din Lelei, despre faptul că nepotul său ar fi fost agresat. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că Vasile L. şi Istvan L., ambii din localitatea Hodod, judeţul Satu Mare, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele , la nivelul corpului, numitului Sebastian S.

La data de 26.12.2014, ora 00.20 poliţiştii Secţiei Livada au fost sesizaţi despre producerea unei infracţiuni de lovire. Din cercetările efectuate s-a stabilit că, pe raza localităţii Iojib, o femeie ar fi fost gresată de către soţul ei. Victima a fost transportată la unitatea medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale, iar în urma investigaţiilor medicale  s-a stabilit că a suferit o fractură la nivelul feţei.

La aceiaşi dată, în jurul orelor 03.50 poliţiştii de ordine publică din Carei au fost sesizaţi de către un bărbat din localitatea Pişcolt, care reclama faptul că ar fi fost agresat. La faţa locului oamenii legii au stabilit că în timp ce se afla în incinta unui local din Carei, persoanei care a făcut sesizarea,i- ar fi fost aplicate lovituri  cu pumnii,  la nivelul corpului, de către un consătean al său. Situaţia creată s-a produs pe fondul consumului de alcool.

Vineri seara, poliţiştii Secţiei Satu Mare, au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 despre faptul că pe strada Abatorului, din localitatea Vetiş, a avut loc un scandal. La faţa locului, oamenii legii au constatat , un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din localitate, pe fondul consumului de alcool , i-ar fi aplicat o lovitură cu pumnul la nivelul capului, numitului Emil T.

Tot în aceiaşi perioadă s-a constatat că 3 persoane de sex masculin, cu vârste cuprinse între 25 şi 50 de ani, din localitatea Vetiş, pe fondul unei stări conflictuale şi a consumului de alcool  au pătruns fără drept în locuinţa unei femei pe care o cunoşteau,  şi i-au aplicat acesteia şi unei alte femei, prietena proprietarei, care se afla în locuinţă  lovituri la nivelul corpului. Cele 2 persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean Satu Mare , însă nu a fost necesară rămânerea sub supraveghere medicală.

În toate cazurile menţionate au fost întocmite dosare penale şi se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, iar în ultimul caz şi pentru violare de domiciliu. Persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.