Ultima actualizare: azi, 13:19

Locale

Se redeschide Secția de împrumut pentru adulți din cadrul Bibliotecii Județene

biblioteca-judeteanaConducerea Bibliotecii Județene Satu Mare anunță publicul cititor faptul că, începând cu data de 5 ianuarie 2015, se redeschide Secția de împrumut pentru adulți.

Aflată în activitatea de inventariere periodică a colecțiilor, Secția de împrumut pentru adulți a fost închisă pentru public timp de 10 luni, perioadă în care s-au verificat toate publicațiile din colecții, s-a reorganizat fondul de carte și s-au igienizat spațiile destinate activităților cu publicul și depozitele.

Sperăm ca redeschiderea Secției de împrumut pentru adulți să-i readucă pe cititorii fideli în spațiul bibliotecii și să constituie un bun prilej și pentru alți membri ai comunității să devină utilizatori ai serviciilor pe care le oferim. Suntem conviși de faptul că efortul bibliotecarilor sătmăreni din tot acest timp va fi răsplătit cu aprecieri pozitive din partea publicului cititor., a declarat Lacrima Istrăuan, directorul interimar al Bibliotecii Judsețene Satu Mare.

De asemenea, conducerea instituției adresează tuturor celor care vor apela la serviciile de bibliotecă, rugămintea de a prezenta actul de identitate pentru eliberarea și vizarea anuală a permiselor de intrare și să le solicite bibliotecarilor informații cu privire la Regulamentul serviciilor pentru public și programul de funcționare.

Sursa: Biblioteca Județeană Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.