Sexy mămica Alexandrina Şuta, surf în direct la Răzvan şi Dani (VIDEO)

12 decembrie 2014 | 2 comentarii

alexandrina suta cea mai sexy mamicaSătmăreanca Alexandrina Șuta, candidată în concursul ”Cea mai sexy mămică”, lansat de matinalii Răzvan și Dani, a fost prezentă astăzi în emisiunea Neața. Frumoasa mămică a făcut o demonstarție de surf în direct.

Ajunsă în semifinala concursului, Alexandrina împreună cu o altă candidată din Bistrița, a pășit astăzi în platoul emisunii, unde cei doi prezentatori au supus-o unor probe demonstrative de sport.

Dacă data trecută sătmăreanca a făcut o demonstrație de surf în sufrageria ei, iată că astăzi prezentatorii  Răzvani și Dani i-au dat ocazia să facă demonstația tocmai la ei în emisune, aceasta fiind și proba practică a concursului.

Demonstarția de surf a fost puțin dificilă deoarece Răzvan, neavând o placă de surf, i-a adus Alexandrinei o masă de călcat haine, iar celeilalte concurente o placă improvizată. La acestă probă au participat și prezentatorii, fiind foarte atenți la toți pașii pe care Alexandrina i-a explicat. La finalul probei, sătmăreanca a fost aplaudată pentru că a reușit să se ridice pe placa improvizată chiar dacă nu a avut un echipament adecvat.

Concursul ”Cea mai sexy mămică” își va anunța finalistele în data de 16.12.2014, iar câștigătoarea unui frumos inel cu diamant ar putea fi sătmăreanca Alexandrina Șuta.

Înregistrarea emisiunii poate fi urmărită aici: http://neatza.a1.ro/invitati/Alexandrina-i-Cosmina-candidatele-de-ast-zi-de-la_19469.html

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (2)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Andrei spune:

  Vomit !!! ….!

 2. invidia omoară oameni spune:

  Bravo sătmăreanca noastră ai fost cea mai frumoasa și pozitiva oamenii sunt rai nu baga în seama invidia….ea i omoară încet pe oamenii rai și și doar prin cuvinte se pot afirma știu ca tu vei câștiga bafta abia așteptăm să te vedem din nou la tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest