Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Trei accidente rutiere produse în cursul zilei de ieri

accidentIeri, 17 decembrie, în jurul orelor 14:10, C. Lucian de 21 ani, din Baia Mare  în timp ce conducea, autoturismul marca Peugeot pe Drumul Careiului din Satu Mare,  nu a păstrat  distanța corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune cu un alt autotusim marca Hyundai  condus, de un bărbat de 39 ani, în aceeași direcție de mers. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a trei minori în vârstă de 2 și 13 ani, toți pasageri în autoturismul marca Hyundai.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Tot în cursul zilei de ieri, în localitatea Apa, K. Nicoleta, de 35 ani, din localitate, a condus autoturismul marca Suzuki iar pe fondul neasigurării corespunzătoare la efectuarea virajului la stânga a intrat în coliziune cu autoturismul marca Mercedes, care se afla în depășirea regulamentară  a acestuia. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoara a numitei Kato Nicoleta.

Un alt accident rutier grav, a avut loc miercuri, în jurul orelor  15,45, pe DC 64 în afara localității Pelișor.

B.  Iuliu, de 27 ani, din Nisipeni,  conducând un autoturism marca Fiat, neînmatriculat,  pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum a pierdut controlul asupra direcției de mers intrând în șanțul din partea dreapta. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a trei tineri cu varste de 27, 22, și 37 ani, toți din Nisipeni, pasageri în autoturism, precum si a conducătorului auto. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.