TSD Satu Mare oferă bilete gratuite la spectacolul “Vine Moşul”

2 decembrie 2014 | 21 comentarii

SantaTineretul social-democrat din Satu Mare, în colaborare cu Liga Studenţilor Social-Democraţi şi Liga Elevilor Social-Democraţi invită copilaşii la spectacolul “Vine Moşul”. Scopul acţiunii reprezintă încurajarea şi promovarea teatrului ca formă de petrecere a timpului liber.  Tinerii social democraţi oferă cadou bilete micilor iubitori de teatru.

Spectacolul este organizat de actorii Teatrului de Nord Satu Mare şi va avea loc pe data de 5 decembrie, de la orele 10.00 şi 11.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

“Împreună cu colegii mei de la tineret, dorim să ne implicăm în viaţa socio-culturală a comunităţii tinerilor din judeţul Satu Mare. Drept urmare oferim 100 de bilete gratuite pentru spectacolul “Vine Moşul” susţinut de actorii Teatrului de Nord”, a precizat Raul Băbţan, preşedintele TSD Satu Mare.

TSD Satu Mare va continua acest gen de acţiuni pentru conştientizarea şi promovarea culturii în judeţul nostru.

Biletele pentru spectacolul “Vine Moşul” se pot ridica de la sediul PSD Satu Mare, str. Ştefan cel Mare, nr.1.

Sursa: TSD Satu Mare

 

Etichete: , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (21)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. ho ho ho spune:

  Poate ar avea succes mai mare cu spectacolul ,”Vine DNA-ul

 2. Mihai spune:

  HO HO HO. Vine Govorica sa va imparta la toti cadouri si locuri de munca. Voi nu vedeti ca nu va mai suporta tara….. sunteti te toata jena. PArtid de comunisti si de fripturisti.

  • unu spune:

   Pe tine nu te mai suporta pamantul idiotule…..la tine sa rasturnat carul cu prostie si acuma da pe afara…..vad ca te-ai gandit sa ne arati si noua acest lucru

 3. danna spune:

  Ho Ho Ho… Mihai, mai bine ti-ar aduce tie mosul putina minte…ca se pare ca ti-ai cam pierdut-o pe parcurs…

 4. Mari spune:

  Felicitări echipei TSD Satu Mare!!!

 5. Elena spune:

  Bravo !!! Felicit initiativa Tinerilor Social Democrati !!! Si va rog sa-i ignorati pe postacii frustrati pentru ca prin asta isi dovedesc doar gradul de incultura si caracterul care lasa de dorit ! Sarbatori fericite !

 6. Mari spune:

  Felicitări… tineretului social-democrat!!!

 7. V spune:

  Este o initiativa frumoasa! Felicitari celor din TSD :) si zic sa apreciem gestul lor. Oamenii adevarati asta ar face, cei care dau cu noroi in orice gest de caritate doar pt ca nu este din partea cui vor ei nu cred ca merita bagati in seama prea mult. Parca trebuie sa fim mai buni macar acum!

 8. toma spune:

  Liberalism cu toleranta zero, tot a comunism miroase. Ba pseudoliberalilor, lasati-o mai moale ca n-ati castigat tara asta la loz in facebook. La anu’ poate punem de un referendum pentru suspendarea presedintelui ca tare a scos ghearele pisicul cel bland. Auzi, sa nu fie puterea intr-o singura mana, daca mana nu ne apartine.

 9. stefan spune:

  Ce-i asta domnilor????Campania s-a terminat!!!!terminaţi şi voi cu jignirile şi puneţi mâna şi faceţi şi voi ceva. Ce e rău în a dărui unor copii, nişte bilete la teatru ? O acţiune lăudabilă care merită apreciată.Bravo TSD.

 10. ella spune:

  Doar un om frustrat poate sa comenteze negativ la o astfel de actiune,mai bine ar face ceva si el pentru comunitate.Bravo TSD!!!

 11. Sebi Selmenti spune:

  E foarte faina initiativa, dar nu era mai corect "Vine Santa Klaus"?

 12. Marina spune:

  Doar atat puteti, prin comentariile voastre rautacioase aratati ce fel de caracter aveti! macar acum in parg de sarbatori puneti mana si faceti ceva pentru cei din jur! Bravo tinerilor!!

 13. liber alles spune:

  Oare pedelistii de mai ieri pe care-i hulea lumea, sunt marii liberali de azi? Cumplita metamorfoza!

 14. roli spune:

  ma panarama de BAPTAN , ma tu chiar esti campion mondial la penibilism, MA ORDINARULE , NE-AI DISTRUS TOATA CAMPANIA IMBECIL CE ESTI , din cauza ta ride toata lumea de GOVOR , din cauza ta si a lai GROZA alt imbecil,ce drecu de initativa si felicitari , dispari drecu odata de acolo , sau o sa fi rfacut disparut cu forta DOBITOC CE ESTI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest