Ultima actualizare: azi, 14:14

Locale

Week-end plin de accidente rutiere în Satu Mare

accidentÎn  data de 19.12.2014, orele 12.00 , pe bulevardul Henri Coandă din Satu Mare , O. Grigore de 38 ani, din  Tarna Mare,  conducând autoturismul marca VW Golf, pe fondul nepăstrării distanței corespunzătoare de mers faţă de autoturismul  Skoda  care se deplasa  regulamentar  în faţa sa, a intrat în coliziune cu acesta.  În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoară a femeii J.Maria de 24 ani din Apa, pasageră în autoturismul Skoda. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În data de 19.12.2014, ora 16.22 , la intersecţia DN 1 C, cu strada Iugher, din localitate Iojib, P. Erika de 25 ani, din Livada, conducând autoturismul, pe fondul efectuări unei manevre de mers înapoi fără să se asigure a accidentat  uşor pe I. Maria de 51 ani din Iojib, care circula cu bicicletă. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, iar în cazul biciclistei rezultatul a fost de 1,02 mg/l alcool pur in aerul expirat, totodată le-au fost recoltate probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.  În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 19.12.2014, ora 17.45, pe strada Înfrăţiri, din Odoreu , B. Alexandru de 62 ani  din Odoreu, circulând pe bicicleta, la intersecţia cu strada Republicii, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului, condus regulamentar pe drum prioritar de A. Ramona de 32 ani, din Satu Mare. În urma evenimentului a rezultat rănirea uşoara a biciclistului. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ,  totodată atât conducătoarei auto cât şi biciclistului le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La data de 20.12.2014, în jurul orei 13.00, pe strada Bujorului din Satu Mare, M.GABOR de 31 ani, din Agriş,  conducând autoturismul marca VW,  pe fondul nerespectării semnificaţiei indicatorului ,, Cedează trecerea” a intrat în coliziune cu autoturismul marca Mercedes condus regulamentar de A. Caba  de 37 de ani, din Satu Mare. În urma evenimentului a rezultat rănirea numitului M. Gabor. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ şi  le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii. În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: Politia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.