Ultima actualizare: azi, 14:45

Locale

Accident rutier la intersecția podului Golescu cu strada Careiului

accidentMarţi, 06.01. 2015, la intersecţia podului Golescu cu strada Careiului a avut loc un eveniment rutier. Poliţiştii rutieri sătmăreni au stabilit din primele cercetări că Vasile F. a condus  autoturismul marca Skoda  pe podul Golescu şi a pătruns în intersecţia cu strada Careiului  pe culoarea verde intermitent a semaforului electric intrând în coliziune cu autoturismul marca Mercedes care circula regulamentar. Din fericire în urma evenimentului nu au rezultat victime omeneşti, ci doar avarierea celor două autoturisme.

Conducătorii auto implicaţi în eveniment au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

Lui  Vasile F. i-a fost reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 60 de zile pentru nerespectarea regulilor privind prioritatea de trecere şi a fost sancţionat contravenţional cu amenda de 585 lei, iar dacă amenda este achitată în termen de 48 de ore, cuantumul acesteia se reduce la jumătate.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

4 comentarii

  1. Andrei Răspunde

    accidentul a fost luni

  2. Nelu Pal Răspunde

    trebuie schimbata legea pt ca unii cred ca au prioritate deplina la verde intermitent. Normal ar fi sa fie rosu intermitent care te obliga sa faci stop sa te asiguri si doar daca drumul e liber sa intrin-n intersectie.

  3. Bathory Norbert Răspunde

    galben interminent ar fii cel mai potrivit

  4. Bathory Norbert Răspunde

    galben interminent ar fii cel mai potrivit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.