Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Bărbați arestați după ce au tâlhărit și amenințat un careian

arestatLa data de 12 ianuarie 2015, în jurul orelor 20:30, polițiștii de investigații criminale careieni au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 despre faptul că în incinta unui  local situat pe raza localității Carei a avut loc un incident.

Oamenii legii s-au deplasat la fața locului și din primele cercetări au stabilit că Adrian C. în timp ce se afla la o masă din incinta barului împreună cu un bărbat în vârstă de 42 de ani, pe care-l cunoștea, bărbatul i-ar fi sustras din buzunarul gecii suma de 680 euro, când partea păgubită a observat ce se întâmplă l-ar fi prins pe bărbat de mână, iar acesta l-ar fi împins. 

În local se mai afla și  fratele bărbatului, numitul Alexandru G. care la rândul său ar fi împins partea păgubită, apoi Lajos G. ar fi scos din buzunar un briceag pe care i l-ar fi dat fratelui său  Alexandru G., care l-ar fi amenințat pe Adrian C. cu acel obiect. După producerea incidentului cei 2 frați au părăsit localul.

Polițiștii au desfășurat activitățile specifice pentru depistarea și prinderea autorilor, iar în cursul zilei de ieri aceștia au fost prinși. Alexandru G. și Lajos G. au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind încarcerați în arestul Inspectoratului de Poliție  Județean Satu Mare, urmând ca în cursul zilei de azi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei cu propunerile legale care se impun în acest caz. Oamenii legii au stabilit că bărbatul care ar fi amenințat partea vătămată nu se află la prima încălcare a legii.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Sursa

ș IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.