Ultima actualizare: ieri, 21:48

Sport

Baschet: CSM Satu Mare-CSM Târgoviște 67 la 93

Baschet csm satu mareEchipa de baschet a CSM Satu Mare a pierdut în fața campioanei României, CSM Târgoviște, cu scorul de 67 la 93, într-un meci ce s-a disputat sâmbătă, 17 ianuarie, în Sala „Ecaterina Both” de pe strada Ady Endre din Satu Mare. Partida a contat pentru etapa a XVIII-a a Ligii Naționale de baschet feminin.

CSM Târgoviște, echipă antrenată de Dan Fleșeriu, s-a impus fără probleme în fața elevelor Adrianei Pricop cu scorul de 67 la 93. Sătmărencele au câștigat doar ultimul sfert (22-15), de vreme ce campioanele s-au impus lejer în primele trei sferuri (18-32, 15-28 și 12-18).

Cea mai bună jucătoare a meciului de la CSM Satu Mare a fost Flavia Ferenczi cu 21 de puncte marcate și șapte recuperări. În echipa oaspete s-au evidențiat Chrissy Givens cu 18 puncte, 14 recuperări și trei pase decisive, respectiv Cherrelle Poole care a terminat partida cu 16 puncte și două recuperări.

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Ferenczi (21 de puncte), Orosz (14), Pricop (11), Manta (10), Tarța (9) și Voica (2).

Meciul a fost arbitrat de Amalia Marchiș din Cluj-Napoca și Mate Andras Stretea din Oradea, iar comisar din partea Federației Române de Baschet a fost desemnat Marius Hurgoi din Cluj-Napoca.

În următoarea etapă, CSM Satu Mare va juca, în deplasare, cu BCM Danzio Timișoara. Întâlnirea va avea loc săptămâna viitoare miercuri, 21 ianuarie, în Sala „Constantin Jude” din Timișoara. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.