Ultima actualizare: ieri, 22:26

Sport

Baschet: Danzio Timișoara-CSM Satu Mare 84-56

baschetBaschetbalistele de la CSM Satu Mare au pierdut miercuri, 21 ianuarie, cu scorul de 84 la 56 partida jucată în deplasare, în orașul de pe Bega, cu Danzio Timișoara. Meciul a început la ora 18.00 și a contat pentru etapa a XIX-a a Ligii Naționale de baschet feminin.

Danzio Timișoara a câștigat toate cele patru sferturi. Echipa gazdă și-a adjudecat fără probleme primul sfert, după 10 minute de joc scorul fiind de 17 la 4. Nici sfertul secund nu a fost cu mai mult noroc pentru echipa antrenată de Adriana Pricop, CSM Satu Mare pierzând cu scorul de 24 la 11, astfel că la pauză tabela de marcaj arăta 41 la 15, în favoarea Danzio Timișoara.

Partea a doua a meciului a fost oarecum mai echilibrată (22-21, respectiv 21-20).

Pentru CSM Satu Mare au marcat: Eniko Laza (26 de puncte), Adriana Pricop (10), Bianca Voica (8), Luminița Manta (6), Renata Szmutku (4) și Flavia Ferenczi (2).

În urma meciului de azi, CSM Satu Mare rămâne pe locul IX în clasamentul general.

În etapa următoare, CSM Satu Mare va întâlni pe teren propiriu, ICIM Arad. Meciul se va juca duminică, 25 ianuarie, de la ora 11.00, în Sala „Ecaterina Both” de pe strada Ady Endre din Satu Mare.

Sursa: CSM Satu Mare 

Un comentariu

  1. attila Răspunde

    Hei…meciu s a jucat de la ora 17…da ce mai conteaza asta pentru superprofesionistii de la CSM! Bravo conducerii pentru rezultate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.