Ultima actualizare: azi, 11:56

Publicitate

Belliny Cocktail Service, pentru eleganța evenimentelor tale

Belliny Cocktail Service (7)Pentru orice petrecere sau eveniment trebuie pus accentul pe detalii mici, dar care vor avea un efect maxim în reușita lui. Astfel se pune foarte mare accent pe servirea băuturilor, Belliny Cocktail Service oferind concepte inovatoare de cocktail-uri alcoolice și non-alcoolice, noile tendințe de băutură, amestecuri inedite realizate din cele mai de excepție și fine băuturi.

Devotamentul acordat acestor tipuri de servicii, atenția la detalii face ca petrecerea dumneavoastră privată să aibă o amploare inedită, particularizată, specială și elegantă. Meniul savuros de la Belliny Cocktail Service oferă cocktail-uri pe bază de băuturi alcoolice, iar barmanii sunt în măsură să vă ofere și concepte inovatoare.

Belliny Cocktail Service asigură toate ingredientele proaspete, echipamentele și paharele necesare cocktail-urilor evenimentelor dumneavoastră. Puteți alege din meniul nostru extins ce conține cocktail-uri clasice, contemporane și tiki style cocktails. Totodată vă putem oferi designuri personalizate pentru meniul personal în cazul în care aveți o idee interesantă de amestec băuturi.

Belliny Bar este axat pe evenimente private, publice, de companie și operează la nivel regional, oferind servicii complete de bar pentru sute de invitați.

Fiecare eveniment este tratat cu profesionalism la cele mai înalte standarde, randamentul fiind același în funcție de bugetul clientului. Fiecare eveniment cu Belliny Cocktail Service reprezintă show, atmosferă, experiență și profesionalism. În cazul în care doriți să vă surprinde-ți invitații și să aveți parte de o petrecere de neuitat, alegeți Belliny Cocktail Service!

Servicii oferite:

Personal pentru evenimente

–       Belliny Cocktail Service pune la dispoziție personal pregătit în funcție de evenimentul dumneavoastră: barmani, ospătari și hostess.

Cocktail catering

–       Barmanii Belliny Cocktail Service sunt specializați în arta preparării băuturilor și vor crea meniul dorit de cocktail-uri începând de la cele clasice până la ultimele creații concepute în funcție de tematica evenimentului.

Bar mobil

–       Barul Belliny este creat special și utilat complet astfel încât să se potrivească oricărui tip de eveniment.

Ingrediente 

– băuturi: vodka, rom, gin, tequila, brandy, lichioruri

– fructe: căpșuni, zmeură, pepene, afine, mure, mere, pere, banane, lămâie, lime, portocale, fructul pasiuni, ananas, mentă, busuioc, ghimbir.

– sucuri naturale: portocale, mere, ananas, cireșe, grapefruit, piersici, merișoare.

– gheață, pireuri, siropuri, topping-uri

Belliny Cocktail Service dispune și pune la dispoziția dumneavoastră servicii ALL INCLUSIVE pentru orice eveniment.

 Date contact:

Tel: 0746915807, 0743353802

Facebook: Belliny Cocktail Service                                                 

e-mail: i[email protected]

2 comentarii

  1. Adriana Paul Răspunde

    Felicitari,Andrei! Impresionant!

  2. Alexandru Iederan Răspunde

    sunt foarte mandra de tine si de ceea ce faci!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.