Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Caritas Satu Mare: Curs babysitter încheiat cu succes

caritas-foaie-cu-antet_fejlecSăptămâna trecută a avut loc examenul cursului acreditat de babysitter din Satu Mare, organizat în cadrul proiectului intitulat „Parteneriat pentru șanse egale pe piața muncii”.

La examen au participat 23 de persoane, care în fața unei comisii au trebuit să demonstreze printr-o probă scrisă și una orală că au dobândit și și-au însușit cunoștințele necesare pentru profesia de babysitter.

Examenul a fost unul cu emoții pentru toți participanții, care în ciuda emoțiilor, la final au reușit să treacă cu succes cele două probe și au obținut note frumoase.

Participanții au primit un certificat de absolvire recunoscut de cărte țările membre ale Uniunii Europene, astfel ei pot să înceapă o meserie pe cât de grea, pe atât de frumoasă.

Proiectul prin care s-a derulat cursul, este  cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, și este implementat de Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare în parteneriat cu Asociația Caritas Catolica Oradea și Asociația Caritas Alba Iulia – Asistență Socială și Medicală.

caritas-foaie-cu-antet_lablec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.