Ultima actualizare: azi, 14:38

Publicitate

Caritas Satu Mare: Curs gratuit de calificare lucrător social

caritas posdru

Organizația Caritas a Diecezei Satu Mare prin proiectul POSDRU intitulat „Parteneriat pentru șanse egale pe piața muncii”, demarat împreună cu Asociația Caritas Catolica Oradea și Asociația Caritas Alba Iulia – Asistență Socială și Medicală organizează cursul de califcare lucrător social.

Cursul va începe pe 18 februarie, se va desfășura în Satu Mare, va avea 720 de ore în care participanții vor avea posibilitatea de a acumula cunoștințele necesare pentru a deveni un lucrător social calificat. Cursul va fi ținut de specialiști în domeniu, asistenți social calificați.

Oricine dorește să obțină o calificare și un certificat recunoscut de statele membre ale Uniunii Europene, vrea șanse mai mari de a se angaja pe piața muncii, dorește să se ocupe cu oamenii și să aibă o meserie de calitate, poate să se înscrie la acest curs gratuit sau să obțină informații suplimentare la numărul de telefon: 0784-295207,  în zilele lucrătoare între 8-16. Singura condiție este ca cei doritori să urmeze acest curs, să aibă XII. clase absolvite.

caritas-foaie-cu-antet_lablec

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.