Ultima actualizare: azi, 15:02

Locale

Deputatul Romeo Nicoară cere sancțiuni pentru vinovații situației de la Carei

romeo nicoaraDeputatul PNL Romeo Nicoară a cerut explicații și soluții concrete responsabililor companiei Electrica SA și celor din departamentul de energie al Ministerului  Economiei, precum și o analiză serioasă a situației existente și tragerea la răspundere a celor care se fac vinovați de faptul că peste 10.000 de persoane din Carei au rămas fără energie electrică timp de trei zile.

Defecțiunile din sistemul de distribuție a electricității și situația generată exact la cumpăna dintre ani în Carei, sunt fără precedent pentru locuitorii municipiului. Circa 3000 de abonați ai Electrica, adică aproximativ 10.000 de persoane au rămas în întuneric și în frig exact în momentul când majoritatea românilor se pregăteau să petreacă trecerea în noul an. Însă pentru locuitorii Careiului acest Revelion a fost unul de coșmar, petrecut în frig și întuneric cu toată aparatura electrică scoasă din uz, și mai mult decât atât, fără a avea nicio explicație din partea Electrica SA, sau a autorităților competente din județ și de la nivel național, referitor la situația apărută. Și eu, la rândul meu, am cerut explicații în numele cetățenilor din Carei, pentru a se rezolva rapid problema. Autoritățile și compania Electrica SA trebuie să dea răspunsuri urgente, altfel se impun demisii sau sancțiuni pentru cei responsabili”, a afirmat deputatul PNL Romeo Nicoară.

18 comentarii

  1. SATMAREAN Răspunde

    E regretabil ce s-a întâmplat careienilor! În mod firesc, cineva trebuie să răspundă pentru incapacitatea de a rezolva oportun problema.

  2. cetatean neturmentat Răspunde

    S-a trezit Dormeo din betie?

  3. moscraciun Răspunde

    Problema vine de la bucuresti ca nu le dau fonduri pentru investitii si reparatii

  4. Dik, ma! Răspunde

    Eteee!!! Da’ pe tine cine te-a intrebat, mai ametitule?! Te bagi ca musca in curul calului! Tu ce ai facut pentru orasul asta nenorocit decand freci menta pe la Bucale?!!

  5. robocop Răspunde

    Nu cred sa existe in toata politica romaneasca un personaj care sa semene mai bine cu Agamita Dandanache, decat acest nefericit de Nicoara Romeo, zis Dormeo! Vai de obielele lui!
    Asta e modelul tanarului politician liberal? Sa-mi trag una!!!!!

  6. Zeus Răspunde

    Dik, ma! cetățean neturmentat și robocop, de luni bune te repeți în a-l acuza pe Romeo Nicoară, pentru a-i face pe plac baronașului pe care-l slujești. Ești de-a dreptul plictisitor. Acuzele acestea au deja valoare istorică. Păcat că te pretezi la asemenea jocuri! Situația de la Carei este dramatică, nu merită asemenea comentarii. Din malițiozitate, puteam să-l acuz pe Gerea, peleristul vostru din Guvern, că nu și-a făcut datoria, dar nu fac așa ceva. Un An Nou Fericit, tuturor!

  7. taximetristul Răspunde

    zeus is the zmeus :))) hai lasa-ne ACL-istule :)))

  8. Zeus Răspunde

    Cam usor pui etichete, “taximetristule”. Dupa cum ti-am mai spus, nu voi ezita sa am o opinie, chiar daca tie nu-ti convine.

  9. robocop Răspunde

    Ma confunzi Zeus. Eu am cuvant si daca am promis ceva, asa fac, orice ar fi. Ma cunosti prea putin! La multi ani!

  10. robocop Răspunde

    Multumesc pentru urari, zeus. Un sfat: nu- ti fa mari iluzii cu cei pe care ii aperi acum! Vom sta odata de vorba si ti se va face parul maciuca atunci cand vei afla de ce au fost in stare. Pe langa acestia, cei pe care ii ataci acum, sunt niste icoane. Nu cred ca mai ai nevoie de inca o amara deziluzie

    • Zeus Răspunde

      Multumesc pentru sfat, robocop, dar nu am nevoie de consiliere. Stiu ca te-ai specializat in asa ceva si ca ai pe cine consilia. Sper sa se vada rezultatul consilierii in noua fata a judetului! Mult succes!

  11. Somesanul Răspunde

    Zeus si Nicoară = aceeași moneda fara valoare. Zeus crezi ca dacă-l aperi pe deputatul de Ferentari te primește in PNL? ( scuze, in PDL caci PNL ul Bratenilor nu mai exista)

    • Zeus Răspunde

      Somesanule, bați câmpii! Eu am plecat din PNL pe considerentul că Meritocrația, principiul în care am crezut, a fost călcat în picioare de Adrian Ștef. Din câte știu, Ștef a fost dat afară din PNL, nu a plecat de bunăvoie. Iar dacă tot ai pus problema apartenenței politice, vă mărturisesc peleriștilor că am fost invitat în PNL și nu ca simplu membru, ofertă pe care am declinat-o.

  12. SEK Răspunde

    Ce s-ar face prapaditul de Dormeo Nicoara daca nu ar avea o buna si apropiata pretenutza la PortalSM ? Ar ramane la fel de anonim si prostovan precum e de fapt. Noroc cu pretenutza lui, ca-i mai face imagini… Asta e.

  13. SEK Răspunde

    Ce s-ar face deputatzelul Dormeo Nicoara daca nu ar avea o apropiata pretenutza la PortalSM care sa-i faca imagini de personaj implicat sociopolitic ? Ar ramane in anonimatul si prostovania lui caracteristica, asa-i ?

  14. afara Răspunde

    Ss plece toti careenii in ungaria mi scirba de ei unguri ….

  15. dragos Răspunde

    Absolut penibil! Nepriceputi ca Nicoara, arunca in derizoriu orice demers politic. Nefericita prestatie! Dar nu e de mirare din partea natafletului asta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.