Ultima actualizare: azi, 20:44

Locale

Dezbatere cu Robert Turcescu, Radu Moraru și Grigore Cartianu la Carei

AFIS puterea si presa 2 pressDuminică, 18 ianuarie 2015, de la ora 15:00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei, va avea loc o dezbatere cu tema “Presa și Puterea”, avându-i ca invitați pe Robert Turcescu, Radu Moraru, Grigore Cartianu.

Evenimentul va fi urmat de o multiplă lansare de carte:

– Grigore Cartianu, cu tema: “Crimele unei revoluții în care teroriștii preiau puterea”. Autorul își va prezenta cărțile publicate pe această temă:

“Sfârșitul Ceaușeștilor”, “Crimele Revoluției”, “Teroriștii printre noi”, “Cartea Revoluției” (ediție enciclopedică, bogat ilustrată), “Moartea Ceaușeștilor” (film pe DVD).

Grigore Cartianu va vorbi și despre alte două cărți ale sale: “Jurnalul unui puci ratat” și “Hagi”. Cărțile lui Grigore Cartianu au creat un adevărat fenomen, fiind vândute în sute de mii de exemplare și traduse în mai multe limbi străine.

– Robert Turcescu: ”Bucureștiul – chinurile și facerea”. Volumul, apărut la Editura Mașina de scris, este o călătorie în Bucureştiul sfârşitului de secol 19, atunci când primar era Emilian Pache Protopopescu, apoi în Bucureştiul anilor ’30, în timpul mandatului lui Dem I. Dobrescu, și mult mai aproape de zilele noastre, când la șefia capitalei se afla Adriean Videanu.

Grigore Cartianu și Robert Turcescu vor acorda autografe pe cărțile lor.

Sursa: Direcția de Cultură Carei

 

Un comentariu

  1. Valar morghulis Răspunde

    Cine-i curios de ratatii astia? Gretos de-a dreptul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.