Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Hoț reținut de polițiști pentru furtul a două autoturisme

descărcare (6)La data de 01.01.2015, ora 17:29  I.P.J. Satu Mare  a fost sesizat de către numitul Teofil C., de 34 ani, despre faptul ca în noaptea de 31.12.2014/01.01.2015, autori necunoscuți au pătruns prin spargerea unui geam în imobilul cu nr.84 de pe str. Ratu Mare din Mun. Satu Mare de unde  au sustras cheile de contact ale unui  autoturism  marca VW Passat – înmatriculat în Franța,  iar ulterior şi autoturismul  aflat în curtea imobilului respectiv. 

La scurt timp autoturismul a fost identificat abandonat pe str. Sătmărelului din municipiul Satu Mare, în apropierea locului comiterii infracțiunii, având partea laterala dreapta avariată, nefiind în stare de funcționare, motiv pentru care partea vătămată se constituie parte civilă  în proces cu suma de 10000 lei.

La aproximativ  3 ore de la prima sesizare, respectiv  în jurul orei 20:30, Teofil C., de 34 ani, a reclamat furtul unui autoturism marca BMW din curtea aceluiași imobil precum și dispariția cheii acestuia aflată în imobil, cauzându-i-se un prejudiciu de 17000 lei.

În urma activităților întreprinse de către polițiștii S.I.C. a fost identificat autoturismul în cauză, fiind abandonat pe str. Spicului din municipiul Satu Mare.

Autorul Petru B., de 31 ani, a fost prins si reținut  pe o perioada de 24 ore, urmând să fie  prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunerea de arestare preventiva pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și conducerea a doua autoturisme pe drumurile publice în stare de ebrietate și fără a poseda permis de conducere.

 Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.