Liberalii sătmăreni l-au comemorat pe Mihai Eminescu

15 ianuarie 2015 | 10 comentarii

PNL, Mihai Eminescu (20)Cu ocazia comemorări a 165 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu, liberalii sătmăreni au depus o jerbă de flori la statuia poetului, din fața Colegiului Mihai Eminescu.

Membrii Partidului Național Liberal s-au întâlnit, astăzi, 15 ianuarie, la statuia lui Mihai Eminescu, pentru a comemora ziua de naștere a poetului național. Aceștia au ținut un moment de reculegere, au rostit cuvinte de omagiere și l-au descris pe marele poet, pregătind o scurtă biografie.

La final, liberalii au depus o jerbă de flori în fața statuii încheind astfel momentul omagial, dedicat marelui poet Mihai Eminescu.

 

Etichete: , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (10)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Investigatorul spune:

  Mari liberali!

 2. Ionel M. spune:

  Eminescu e întruparea literară a conştiinţei româneşti. El a fost şi rămâne cea mai copleşitoare mărturie despre forma inegalabilă pe care o poate atinge geniul creator românesc, încât Mircea Eliade mărturisea: “Pentru noi, Eminescu nu e numai cel mai mare poet al nostru şi cel mai strălucit geniu pe care l-a zămislit pământul, apele şi cerul românesc. El este, într-un anumit fel, întruparea însăşi a acestui cer şi a acestui pământ, cu toate frumuseţile, durerile şi nădejdile crescute din ele.Recitindu-l pe Eminescu, ne reîntoarcem ca într-un dulce somn, la noi acasă.”

 3. profu spune:

  Gest frumos, numai să nu uităm că Eminescu era un ANTILIBERAL extrem de vehement, așa că gestul liberalilor sătmăreni este un pic penibil. Dar atâta pot, băieții ăștia!

 4. dan spune:

  Incredibil! Postacii platiti de politruci provinciali, spalati pe creier de partidele care le dau servici si pita pentru toate namurile atunci cand ajung la guvernare, isi cantaresc poetul national, pe Mihai Eminescu, in functie de preferintele lui politice! Cat de jos se poate decadea moral?? Ar trebui sa ne intereseze ce simpatii politice avea Eminescu, USL-isti drogati de politica?? ca banuiesc ca numai de-a lui Ponta(Govor+ Stef)puteti fi , de vreme ce sariti pe opozitie

 5. bratianu spune:

  E o abordare greșită. Cei mai mulți din poză sunt de la PDL. De fapt,ideea depunerii jerbei a fost a lor! Penelistii nu fac nimic.
  Oare cât vom mai suporta amestecul PNL în PDL?

 6. pedelist spune:

  Singurii oameni adevărați din noul PNL sunt vechii pedelisti! Nu ne lăsăm cotropiți! Ne vrem partidul înapoi! Doctrina liberală este falimentară în întreaga Europa! Este o prostie fuziunea aceasta! O să ne distrugă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest